Flow optimizer

Flow optimizer

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een erg bijzonder en waardevol apparaat, de Flow Optimizer van Meditech Europe. Dit apparaat is in 1990 uitgevonden, twee dokters vonden een manier om virussen in bloed te beïnvloeden door middel van kleine stroomstoten.

Met een Flow Optimizer is het mogelijk om het bloed dat aan het huidoppervlak door de aderen stroomt te behandelen. Het bloed wordt gestimuleerd en daarin aanwezige ‘ongewenste gasten’ worden behandeld. Dit doet de blood optimizer door micro stroomstoten te genereren. Deze worden door de bloedbaan gevoerd en deze zorgen voor het positieve effect.

Het apparaat is eenvoudig te gebruiken, u plaatst eenvoudig de twee elektroden op de huid, op een plaats waar de bloedbaan dicht aan het huidoppervlak ligt. Denk hierbij aan de polsen, onderarm, benen of enkels.

Positieve effecten van een Flow Optimizer

De Nederlandse overheid heeft bepaald dat het niet is toegestaan om informatie te delen over nieuwe gezondheidsbevorderende en potentieel levensreddende uitvindingen die niet conform farmaceutische maatstaven zijn getest en goedgekeurd.

Vandaar dat de informatie op deze pagina in ruime termen is omschreven en er geen gezondheidsclaims gemaakt worden.

Wanneer u op internet zoekt naar Bob Beck protocol of blood electrification zult u snel meer informatie vinden over de geweldige ervaringen die andere mensen hadden met een Flow Optimizer. Wat we wel kunnen vermelden, het heeft een zeer wenselijk effect op uw welzijn.

Waarom kiezen voor Meditech Europe om een blood optimizer te bestellen?

✓ Wij leveren altijd hoge kwaliteit producten

✓ Gratis verzending en retouren

✓ Betrouwbare service

✓ Voor 13:00 besteld is morgen in huis (Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden)

 

Neem contact op met de specialisten van Meditech Europe

Bij Meditech Europe leveren we innovatieve producten voor de gezondheid, waaronder een Flow Optimizer. Naast deze producten hebben we nog tal van andere producten voor de persoonlijke gezondheid en een gezonde leefomgeving.

Heeft u een specifieke vraag over de blood optimizer? Of wilt u graag meer weten over onze andere producten? Ons team van specialisten helpt u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen van 8.00 tot 17.00 uur via (0)527 292 331.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de chatfunctie op onze website, of vul het contactformulier in.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe