Polarizer Serie Seven

Steeds meer mensen zijn op zoek naar energie. Niet zo verwonderlijk in onze jachtige en druk belaste samenleving, die toch een stuk mooier is als men zich goed voelt. Onze Polarizer serie Seven levert daar een krachtige bijdrage aan!
€ 79,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
500083
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Polarizer Serie Seven is met z’n gestemde ringen, keramiek en violette kleur een mooi voorbeeld van hoe je met energie kunt spelen. De ringen zijn gestemde oscillerende antenneringen, of open spoelen, die in realtime kunnen ontvangen en weer uitzenden. In combinatie met de andere fijnstoffelijke energieën hebben ze een versterkende werking. De Polarizer Serie Seven reageert al bij hele subtiele energieveranderingen, waardoor inductie ontstaat. Dit veld kan een krachtige verandering doen plaatsvinden en heeft vooral een polariserend en sterk energetisch effect. Zo creëert u ruimte voor nieuwe prikkels, balans, rust en warmte.

Wat zijn de toepassingen van de Polarizer serie Seven?

-
De Polarizer Serie Seven is hoog in energetische energie en werkt als versterker en polarizeerder.
- Smaken van vloeistoffen en/of voedsel zullen veranderen.
- Behandeling van blessures of pijnplekken zal soepeler gaan en zullen sneller herstellen.
- Was en is de Polarizer Plate vaak al een welkome verrassing dan is de Serie Seven een nog hoger, fijn stoffelijker en intensiever niveau. Veel mensen kunnen dit goed voelen en voor een ander is het ontdekken van wat energie kan doen een ontdekkingsreis. Niks geen magie. Duidelijke natuurkunde en wetten van de elektronica.
- Laat u verwonderen hoe eenvoudig het is, de mogelijkheden zijn oneindig.
- Vooral kinderen en dieren reageren intuïtief. Wees niet verbaast als u de Polarizer in de hondenmand legt en de hond u niet toestaat om deze weer weg te halen. Het dier voelt dat het goed is en voelt zich er prettig bij.
- De Polarizer Serie Seven kunt u natuurlijk in een tas bij u dragen, in de auto plaatsen of tussen de planten leggen. 

Tip van ons: onder het bord met eten, of toetje is ook een leuke proef. Je kunt vaak proeven dat het eten langzaam zachter van smaak wordt en ook beter wordt verdragen. En: hoe kunstmatiger het toetje, hoe groter het verschil!

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.500083
EAN8718546851476
Youtube67UrTWZoqiE
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polarizer Serie Seven
Uw waardering
Polarizer Serie Seven

Polarizer Serie Seven

€ 79,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe