Polarizer Plate (70 mm)

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Maak kennis hoe je met energie kunt spelen, werken en deze ook kunt veranderen. Het resultaat is duidelijk te proeven en vaak goed te voelen. Onze Polarizer Plate is geen magie, maar is een kwestie van duidelijke natuurkunde en de wetten van de elektronica. Ontdek het zelf!
Aanbiedingsprijs € 13,60 Normale prijs € 14,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
500081
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Gratis verzending vanaf 25€
 •   Retourneren is gratis
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Polarizer Plate is bedoeld om u kennis te laten maken hoe je met energie kunt spelen, werken en ook deze kunt veranderen. Het is duidelijk te proeven en vaak goed te voelen. Als u creatief bent zijn de mogelijkheden oneindig.

 

De Polarizer Plate is met zijn gestemde ringen een mooi voorbeeld van hoe je met energie kunt spelen. De ringen zijn in feite gestemde oscillerende antenneringen c.q. open spoelen. Deze ringen kunnen in realtime ontvangen en weer uitzenden. De Polarizer Plate reageert al bij hele subtiele energieveranderingen, waardoor inductie ontstaat. Dit veld kan een krachtige verandering doen plaatsvinden en heeft vooral een polariserend en sterk energetisch effect.

Elk medium zoals water, vloeistoffen, voedsel, planten en ook mens en dier hebben een veld en zenden informatie uit. De Polarizer Plate reageert hierop door middel van inductie, inverteert en zendt een breedspectrum aan trillingen (frequenties) uit waardoor de smaak van bijvoorbeeld water zachter, weer levend en energetisch wordt.

 • Hoe kan ik de Polarizer Plate toepassen?
  Wanneer u uw hand om of op de Polarizer Plate houdt dan ontstaat er een krachtig veld en kunt u dit gebruiken om energie te geven, of te laten ontspannen. Probeer dit maar eens. Leg de Polarizer Plate op uw linkerhand met de ringen naar boven en houd uw rechterhand een klein stukje boven de Polarizer Plate. Voel maar eens wat er gebeurt. 
 • Houd de Polarizer Plate in uw rechterhand en hou deze dan eens op de rug van uw kind of buik en voel eens hoe vaak er rust ontstaat, ook bij u zelf.
 • Vooral kinderen en dieren reageren intuïtief. Wees niet verbaasd als u de Polarizer Plate in de hondenmand legt en de hond u niet toestaat om deze weer weg te halen. Het dier voelt dat het goed is en voelt zich er prettig bij.
 • De Polarizer Plate kunt u natuurlijk bij u dragen aan een koordje of in de zak of plek die u het beste bevalt.  
 • Onder het bord met eten, of toetje is ook een leuke proef. Leg de Polarizer Plate onder het bord met eten. Je kunt vaak proeven dat het eten langzaam zachter van smaak wordt en ook beter wordt verdragen. Toetjes is vaak helemaal lachen, met name die uit de supermarkt. Want: hoe kunstmatiger, hoe groter het effect van de Polarizer!
 • Leg uw Polarizer maar eens op een pijnlijke plek of op de zonnevlecht en ervaar de verandering. Soms wordt de pijn wat sterker om even daarna af te zwakken. Door hem op uw zonnevlecht te leggen komt u tot rust. Volg uw gevoel en experimenteer zoveel u wilt.
 • U kunt het in een zakje doen en bij u dragen of een plek op uw lichaam ermee behandelen of een ander helpen. 
 • Geef uw planten eens water wat een half uur op de Polarizer Plate heeft gestaan of zet de plant die wel wat energie kan gebruiken er eens op. Denk bijvoorbeeld aan snijbloemen.
 • Slaapt u of uw kind onrustig, leg de Polarizer Plate eens onder het kussen of onder de matras.
 • Zet eens een kristal op de Polarizer Plate en voel eens of de energie in de ruimte verandert. 

 

Wat betreft het gebruik en onderhoud: zorg er altijd voor dat de Polarizer Plate droog is en er geen metaal of ander geleidend materiaal in contact is met de ringen op de plaat. Ze werken dan niet optimaal. U kunt beide zijden van de Polarizer Plate gebruiken.

 

Ook als er ogenschijnlijk niets in de buurt van de Polarizer Plate is, blijft deze actief. De omgeving is zo vol van informatie. Denk maar eens aan alle draadloze systemen in huis, de straat, dorp, stad of op het werk. Hoe gek kun je het maken. Niet dat de Polarizer Plate van alles oplost. Puur technisch gezien zal deze continu informatie inverteren en weer gepolariseerd uitzenden in de omgeving. Dit effect kan versterkt worden door er bijvoorbeeld een kristal op te zetten.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.500081
EAN8718546851452
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polarizer Plate (70 mm)
Uw waardering
Vaak samen gekocht
 • Totaal prijs
Polarizer Plate (70 mm)

Polarizer Plate (70 mm)

Aanbiedingsprijs € 13,60 Normale prijs € 14,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe