• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0
Uw gezondheid optimaliseren en thuis aan de slag met het elimineren van allerlei schadelijke organismen, zoals parasieten en andere indringers? Met de Swing Zapper 2016 kunt u dit simpel en doeltreffend doen door middel van elektrotherapie. Uw gezondheidstoestand knapt op en vaak verdwijnen klachten. De Swing zapper uit ons assortiment zorgt ervoor dat u lekkerder in uw vel gaat zitten.

Swing Zapper 2016

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Werkwijze Swing zapper

De Swing zapper is geschikt voor elektrotherapie. Dit apparaat zendt elektrische stroomstootjes uit van verschillende frequenties. De zenuwen ontvangen deze stroomstootjes en gaan ritmisch samentrekken. Het Swingen van de frequentie zorgt ervoor dat de bacteriën en andere indringers niet immuun kunnen worden voor de behandeling.
Het gebruiken van een Swing zapper is heel erg makkelijk. Je klemt de handelektroden in uw handen en wacht 7 minuten. Vervolgens wacht u 20 minuten voor de volgende sessie en na de tweede sessie herhaalt u dit nog een keer. Na een behandeling van de Swing zapper kan het voorkomen dat u moe bent. Uw lichaam moet de giftige stoffen afvoeren, waardoor vermoeidheidsklachten kunnen ontstaan.

Optimaal resultaat bereiken

Om uw behandeling optimaal te laten werken kan het raadzaam zijn om een aanvullende kruidenkuur te nemen. Deze aanvulling zorgt voor nog betere resultaten na de behandeling. Naast onze kruidenkuur helpt het ook om schadelijke stoffen zoals roken en ongezond eten tijdens het gebruik van de Swing Zapper 2016 te vermijden. Voor advies kunt u altijd bij Meditech Europe of uw therapeut terecht.
 
Bekijk ook onze video om de werking van de Swingzapper 2016 te kunnen bekijken. 

Onze Swing zapper

We leveren de Swing Zapper 2016. Wanneer u voor dit apparaat kiest heeft u de eerste week driemaal daags 7 behandelingen nodig. In de tweede week kunt u dit afbouwen naar om de dag. Onze swing zapper is te gebruiken met hand elektroden. U kunt er echter ook voor kiezen om voet elektroden op het apparaat aan te sluiten. Deze kunt u door twee snoeren gemakkelijk aansluiten. Het is niet mogelijk om de handelektroden op andere plaatsen op uw lichaam te plaatsen.
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }