• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0
Elke mens wordt tegenwoordig blootgesteld aan toxinen (chemische en toxische stoffen) die overal in zitten en zich om ons heen bevinden. Van uitlaatgassen en luchtvervuiling tot de toxische stoffen in uw huid- en haarproducten: toxinen zijn overal. Gun uzelf de ondersteuning van een supplement of kuur en kies uit ons onderscheidende assortiment.

Supplementen

1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Detox supplementen

Om te zorgen dat de vele schadelijke stoffen waarmee u dagelijks in aanraking komt uit uw lichaam verwijderen, kunt u gaan detoxen. Bij een detox worden de giftige stoffen afgevoerd waardoor er alleen gezonde stoffen overblijven. Diepgaandere informatie over detox en dit product dient u zelf op te zoeken. We kunnen u wel helpen aan de producten in ons assortiment en boeken die u meer informatie geven.

Wanneer u gebruik gaat maken van detox ervaart u de volgende voordelen.
  • Verhoging van prestatievermogen

  • Een sterker immuunsysteem

  • Minder energieverslindende stoffen

Voedingssupplementen zijn echter geen vervanging voor gewone gevarieerde voeding. Zorg dus dat u naast onze detox cultuur een gezond voedingspatroon hanteert.

Onze detox producten

We bieden u onder andere MultiZeo® Basic-Detox Zeoliet. Dit supplement zorgt voor de dagelijkse ontgifting van uw lichaam. Zo wordt uw lichaam beschermt tegen toxines uit onze omgeving en voeding. De Basis-Detox Zeoliet bestaat uit natuurlijk vulkanisch gesteente met meer dan 30 waardevolle mineralen.

Maar ook voor Oxasanum of DMSO kunt u bij ons terecht. Dimethylsulfoxide (DMSO) is een natuurlijke substantie, het is een bijproduct van de houtindustrie. Het heeft geen geur, een lage toxiciteit en een relatief hoog kookpunt.
Stanley Jacob wordt ook wel "de vader van DMSO" genoemd. Hij ontdekte dat DMSO de huid en andere membranen kan binnendringen zonder schade te veroorzaken. DMSO kan daarbij ook andere stoffen naar een biologisch systeem transporteren.Omdat DMSO de absorptieratio van sommige verbindingen, door middel van organische weefsels (o.a. huid), verhoogt, kan het worden gebruikt als een transportsysteem.

Voordelen bij Meditech Europe

Naast deze supplementen kunt u bij ons terecht voor verschillende andere producten om uw gezondheid te verbeteren. Zo hebben we colloïdaal zilver en goud, maar ook de Multiwave oscillator of oor acupunctuur. In ons menu ziet u welke producten we nog meer voor u in ons assortiment hebben.