• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0
Acupunctuur is niet meer pijnlijk! Acupunctuur is een oude Chinese geneeswijze uitgevoerd met naalden. We hebben echter een product in ons assortiment dat acupunctuur uitvoert zonder naalden. Hierdoor kunt u met dit apparaat een pijnloze acupunctuurbehandeling ondergaan. Ook zonder naalden kan dit apparaat uw lichaam opnieuw regulariseren en kunnen uw klachten verdwijnen.

Ooracupunctuur

1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oor acupunctuur ?

Acupunctuur is 3500 jaar geleden ontstaan in China. Deze geneeswijze herstelt de energiedoorstroming door gebruik te maken van naalden. In 157 kwam de Franse dokter Paul Nogier er achter dat oor acupunctuur verschillende pijnen kan behandelen. Met meer dan 300 oor acupunctuurpunten kunnen met deze behandeling dezelfde ziektes behandeld worden als met een gewone acupunctuur behandeling.

Acupunctuur kunt u inzetten bij verschillende klachten.

U kunt kiezen voor onze behandeling als u veel last heeft van hoofdpijn, stressklachten en vermoeidheidsklachten. Maar ook lichamelijke problemen zoals tenniselleboog, rugklachten en sportblessures zijn te behandelen met deze vorm van acupunctuur. Acupunctuur wordt echter niet alleen ingezet wanneer u echt lichamelijke klachten heeft. Wanneer afvallen of stoppen met roken niet lukt, kunt u ook door acupunctuur ondersteund worden. Het is wel belangrijk om bij ernstige klachten eerst naar een arts te gaan voor uw met onze behandeling start.

Hua Han oor acupunctuur

We leveren u de veel geprezen Hua Han Earacupoint Stimulator. Deze simulator combineert de traditionele geneeskunde uit China met de moderne technologie. Dit kleine acupunctuur apparaat zorgt er voor dat u uw huis niet meer uit hoeft. Naast dit gemakvoordeel kunt u tijdens de behandeling gewoon doorgaan met uw dagelijkse activiteiten. Zo ontstaat er een win-win situatie voor u. Hua Han werkt aan de hand van recent wetenschappelijk onderzoek. Uit dit onderzoek is gebleken dat de elektrische weerstand van een oor acupunctuurpunt bij ziekte wel 50 keer lager kan liggen. Dit betekent dat verstoringen in organen, weefsels en gewrichten ook in het oor te meten zijn. Het Hua Han oor acupunctuur apparaat meet deze verstoringen automatisch. Vervolgens wordt er een stimulus gegeven om de verstoring weer te regulariseren.
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }