• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0
Innovatief tandenpoetsen zonder tandpasta kan met de Ion5 van Soladey. Zij garanderen een complete, gezonde en weldadige poetservaring met behulp van ioniserende techniek. Controleer en verminder tandplak en bacteriën met behulp van een door licht geactiveerde titaniumdioxide tandenborstel.

Deze innovatieve ionische tandenborstel is de nieuwste ontwikkeling van Soladey en garandeert een complete, gezonde en weldadige poetservaring zonder tandpasta. Dit nieuwe model heeft een betere handgreep, gecombineerd met de vertrouwde kwaliteit van de Soladey ioniserende techniek.

Soladey ionische tandenborstels

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De nieuwe manier van tandenpoetsen wat tandplak verminderd en werkt met een ioniserende techniek. Dat heb je met de Soladey Ionische tandenborstel. De tandenborstel maakt gebruik van nieuwe technieken om een betere poets ervaring te creëren en om het eindresultaat na het poetsen te verhogen.

Wat is de Soladey tandenborstel?

De meeste tandenborstels die je vind richten zich voornamelijk op dat de haartjes op de tandenborstel elk plekje van de mond kunnen bereiken, maar er is zoveel meer waar een tandenborstel zich op kan richten. Hier richt de Soladey Ionische tandenborstel zich op.

Waarom de Soladey tandenborstel?

Tandenpoetsen met een gehele nieuwe tandenborstel met een speciale en doeltreffende techniek. Bij ionische aanpak zorgt dat je het tandplak als het ware losweekt waardoor je zeker bent dat je gemakkelijker en beter de vuilresten uit de mond kunt verwijderen. Zo reinigt de Soladey niet alleen de tanden maar ook het tandvlees, de tong en de binnenkant van de wangen.

In de Soladey tandenborstel zit ook een gepatenteerde titanium-dioxide staafje. Als hier licht op valt dan zal deze een ionisch stroompje aanmaken wat vervolgens gebruikt wordt om het tandplak los te weken. Doordat je de tanden niet schoon schuurt zoals met een normale tandenborstel zal de tandkleur zich ook gemakkelijk weer herstellen naar de natuurlijke kleur.

De Soladey opzetborstels

De Soladey tandenborstel heeft drie verschillende opzetborstels. Zo kun je de keuze maken uit een ‘soft’ opzetborsteltje, een ‘soft rubber’ en een ‘kinder’ opzetborsteltje. Maak hierbij een keuze die voor jou of je kind geschikt is. De opzetborstels kunnen lange tijd meegaan. Houd hierbij rekening met een periode van 3 à 4 maanden.
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }