• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Een natuurlijk en schoon gebit met de Soladey tandenborstel

De ionische tandenborstels van Soladey garanderen een complete, gezonde en weldadige poetservaring met behulp van ioniserende techniek zonder tandpasta. In de video hieronder wordt helder uitgelegd hoe het werkt en waarom wij ervan overtuigd zijn dat de Soladey ionische tandenborstels een must zijn voor iedereen die zijn of haar gebit op een natuurlijke manier schoon wil houden.

Soladey ionische tandenborstels

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Wat is de Soladey tandenborstel?

De nieuwe manier van tandenpoetsen die de Soladey ionische tandenborstels bieden verminderen tandplak en tandsteen. De tandenborstel maakt gebruik van nieuwe technieken om een betere poets ervaring te creëren en om het eindresultaat na het poetsen te verhogen. De meeste tandenborstels die je vindt richten zich voornamelijk op dat de haartjes op de tandenborstel elk plekje van de mond kunnen bereiken. Het ontwerp en de toegepaste technieken van de Soladey inoische tandenborstels maken het mogelijk om zonder dat je tandpasta nodig hebt toch een geweldige poetservaring en een gezond gebit krijgt.

Waarom de Soladey tandenborstel?

Tandenpoetsen met een gehele nieuwe tandenborstel met een speciale en doeltreffende techniek. De ionische aanpak zorgt dat je het tandplak als het ware losweekt waardoor je zeker bent dat je gemakkelijker en beter de vuilresten uit de mond kunt verwijderen. Zo reinigt de Soladey niet alleen de tanden maar ook het tandvlees, de tong en de binnenkant van de wangen.

In de Soladey tandenborstel zit ook een gepatenteerde titanium-dioxide staafje. Deze is aangesloten op het zonnepanneeltje aan het einde van het handvat. Als hier licht op valt dan zal deze een ionische lading aanmaken wat vervolgens gebruikt wordt om het tandplak los te weken. Doordat je de tanden niet schoon schuurt zoals je met een normale tandenborstel en tandpasta doet zal de tandkleur zich ook gemakkelijk weer herstellen naar de natuurlijke kleur.

De Soladey opzetborstels

De Soladey tandenborstel heeft vijf verschillende opzetborstels. Er is voor iedereen een perfect model. Deze vind je in deze productcategorie. De opzetborstels kunnen lange tijd meegaan. Houd hierbij rekening met een periode van 3 à 4 maanden.
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }