• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0
Onze unieke OObrush geeft u een schoon gebit in slechts 60 seconden. Deze revolutionaire elektrische tandenborstel heeft contra roterende borstels, waarmee het poetsen van de binnen en buitenkant van uw gebit tegelijkertijd plaats kan vinden. U bereikt nu een schoon gebit in de helft van de tijd.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Unieke aspect OObrush

Tandenborstels zijn er in vele soorten en maten. U vindt echter nergens een andere tandenborstel die lijkt op de OOBrush. We zijn namelijk de exclusieve distributeur van dit product. Het grootste unieke verschil tussen de gewone tandenborstel en de OObrush zit in de borstelkop. Deze kop is vormgegeven om zowel de binnenkant als de buitenkant van uw tanden te borstelen. Daarbij houdt deze tandenborstel ook nog rekening met de hoogte van uw tanden en de beste poetsdruk. Tandenpoetsen kan nu zonder na te denken. Alleen uw borstel aan beide kanten van uw tanden plaatsen en langzaam bewegen.

Voordelen OObrush

Deze revolutionaire tandenborstel levert u naast het snelle poetsen van uw gebit door de flexibele kop met contra- roterende borstels nog verschillende andere voordelen:
  • Ook moeilijk bereikbare stukken bereikt de OOBrush
  • Uw tandvlees krijgt een zachte massage
  • Met beugel of tongpiercing worden uw tanden ook schoon
  • Waterproof oplader voor de elektrische OObrush
  • Geen tandvleesbeschadigingen door juiste poetsrichting

OObrush Meditech Europe

Als enige leverancier kunt u alleen bij ons terecht voor dit unieke product. We hebben twee varianten van deze tandenborstel in ons assortiment. Voor de elektrische poetsers is er een elektrische OObrush gemaakt. Deze borstel en oplader zijn fraai vormgegeven, waardoor u echt een eyecatcher voor uw badkamer in huis haalt. Heeft u in uw badkamer geen ruimte voor een elektrische tandenborstel? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor de OObrush met batterijen. En wanneer uw borstels moeten worden vervangen hebben we ook losse medium en soft opzetborstel in het assortiment.
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }