• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0
De wereld vol prikkels kan heel erg interessant zijn, maar het kan u ook verschillende klachten opleveren. Onrust, stress of overactieve kinderen kunnen veroorzaakt worden door het grote en vooral continue stralingsveld waarin we ons begeven. Onze Dual Earth Frequency Generator helpt u om uw welzijn te optimaliseren en weer rustig te kunnen leven.

Dual EFG

1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een Dual Earth Frequency

Op de aarde kun je verschillende frequenties stralingen ervaren. Naast de straling van uit de aarde zelf zijn er ook stralingen die vrij komen door giftige chemicaliën of van uit elektromagnetische velden. De frequenties die de aarde zelf uitzendt werken genezend. Dit zijn de stralingen tussen de 7 en 9 Hz. Wanneer u blootgesteld wordt aan een hogere of lagere frequentie worden er onmiddellijk andere systemen in het lichaam beïnvloed. De Dual EFG is een apparaat dat de straling van de aarde nabootst. Zo kunt u meer tot rust komen en kunnen er verschillende klachten verdwijnen.

Werkwijze Dual EFG

Al na een korte tijd merkt u dat u door het gebruik van de Dual EFG meer rust ervaart. Kleine kinderen kunnen zich beter concentreren en u krijgt uw nachtrust weer terug. Dit komt onder andere doordat dit apparaat in de slaapstand een frequentie van 3,19 Hz uitzendt. Dit is precies de frequentie waardoor u ontspannen kunt gaan slapen. U krijgt echter niet alleen rust door dit apparaat. Wanneer u het apparaat dicht bij een voedingsmiddel plaatst veranderd de smaak. Zo wordt de smaak van water zachter. Op deze manier kan de Dual Earth Frequency allergische reacties laten verdwijnen.

Meditech Europe

Meditech Europe helpt u met innovatieve producten om uw gezondheid te verbeteren. Dit doen we door het leveren van gezondheidsproducten en leefomgevingsproducten. Een product kopen bij ons levert u de volgende voordelen op:

  • Keuze in betaalmogelijkheden
  • Gratis verzending al vanaf € 45

  • Na 14 dagen bedenktijd nog gratis retourneren

🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }