• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Ons bedrijf

Aangenaam!

Sinds 2005 verkoopt Meditech Europe producten die het welzijn van je lichaam, je huis en je werkplek verbeteren op zowel energetisch als op praktisch vlak. Dus van een chip die hoogfrequente velden van onder andere mobiele telefoons neutraliseert tot waterdestilleerder.

Jarenlange ervaring en de opgedane kennis maakt ons tot marktleider op het gebied van innovatieve productontwikkeling en kunnen wij met trots stellen dat bijvoorbeeld een apparaat als de Multiple Wave Oscillator een van ons bestverkopende product is. Daarin koppelen wij ingenieuze techniek met oude natuurkundige principes, met diepgaande ontspanning als gevolg voor de klant. Het niveau van welzijn neemt toe, ongeacht wat je bij ons koopt. Wij staan dan ook 100% achter de kwaliteit van ons assortiment. 

Een ander succes is ons colloïdaal zilver en goud. Voor de huidverzorgingsproducten die wij daarvan produceren en leveren is Meditech Europe het eerste en enige bedrijf in Nederland dat volledig aan alle eisen van de Nieuwe Voedsel en Warenautoriteit voldoet met betrekking tot het produceren en leveren van colloïdaal zilver, goud en huidverzorgingsproducten. De audit is na lange voorbereiding midden maart 2013 uitgevoerd. Laboratoriumtesten zijn uitgevoerd door een geaccrediteerd lab. Dit betekent dat onze producten officieel aan de strengste eisen voldoen en dat wij volgens de HACCP richtlijnen werken en hieraan voldoen.

  • Kennismaken met het team, de producten en het bedrijf? U bent op afspraak welkom in de showroom van onze groothandel in Emmeloord, voordat u tot aankoop overgaat.
  • Naast producten hebben wij ook een groot netwerk van (para) medische professionals, mocht u klachten hebben en een behandelaar of referentie zoeken.
  • Onze webshop biedt een ruim assortiment met minstens 450 producten 

Met warme groet,

Hessel Hoornveld, eigenaar Meditech Europe
 

Hessel Hoornveld

 

 

 

🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }