• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0
Wilt u ook vers water kunnen drinken dat vrij is van vervuilende en ziekmakende giftige stoffen? Met een water ionizer voorziet u uw lichaam van krachtige antioxidanten die gezondheidsklachten helpen voorkomen en u vitaal en energiek maken. We hebben voor u diverse modellen geselecteert, zodat u kunt kiezen welk apparaat het beste bij uw wensen past.

Water ionizers

5 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Werkwijze water ionizers

Genoeg water drinken is een van de vele richtlijnen voor een gezond leven. Het is daarbij echter wel van belang rekening te houden met de kwaliteit van het water. Vervuild water kan samen met omgevingsfactoren zoals stress en onvoldoende lichaamsbeweging leiden tot ophoping van giftige stoffen in het lichaam. Water ionizers zorgen voor alkaline water. Dit water is door ionisatie verrijkt en verbeterd. In de elektrolyse kamer van de ionizator worden de zure elementen van het alkalinewater gescheiden. Hierdoor verandert naast de structuur ook de pH-waarde.

Voordelen alkalinewater

Het alkalinewater helpt u uw gezondheid te verbeteren en klachten te voorkomen. Een hogere vitaliteit en energie komen onder andere door:

  • Antioxideredde en desinfecterende werking
  • Stimuleren van immuunsysteem

  • Versnellen van herstel na lichamelijke inspanning

  • Verhoging van opname vitamines en mineralen uit voedingstoffen

Assortiment van Meditech Europe

Om u te kunnen voorzien van gezond water leveren we u verschillende modellen. Allereerst hebben we de Akai Ionizer Plus. Dit apparaat wordt direct aangesloten op uw waterleiding. Naast het schone alkalische water kunt u ook het zure water gebruiken. Dit is namelijk nog steeds geschikt voor het reinigen van oppervlaktes. Naast dit apparaat wat direct aangesloten is, kunt u ook kiezen voor een water ionizer met het formaat van een water koker. De water ionizer aQuator Silver is een van de draagbare modellen van Meditech Europe. Dit model is maar 1,2 kilo en kan 3 liter water ioniseren.  

Voor ionizers geld in het algemeen. Rustig aan opbouwen en ook een te hoge PH kan irritatie geven. Met beleid gebruiken en de voordelen meenemen.
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }