• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0
Wilt u altijd zeker zijn van schoon en gezuiverd water? Onze water distilleerders zorgen zowel thuis als onderweg voor fris water. Het water wat in Nederland uit de kraan komt, lijkt schoon, maar toch bevat het nog een kleine hoeveelheid verontreinigde stoffen. Dit water is dus lang niet altijd gezond. De waterbedrijven geven regelmatig signalen dat er teveel belastende stoffen in het oppervlaktewater voorkomen.

Waterdestilleerders

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat doet de waterdistilleerder van Meditech

De waterdistilleerder zuivert het water door het te verhitten. Bij het verhitten worden de stofdeeltjes met een hoger kookpunt dan water (100 ºC) niet verdampt. De damp zonder deze deeltjes wordt vervolgens gecondenseerd en er ontstaat schoon water. Voor de schadelijke stoffen met een lager kookpunt dan water zijn er een aantal filters geplaatst. Op dit moment is deze manier van zuiveren de effectiefste manier om distilleren op water toe te passen. Wanneer u het gedestilleerde water in neemt werkt het als spoelmiddel.

Voordelen apparaten Meditech Europe

  • Gratis verzending al vanaf € 45
  • Zowel vaste als draagbare water distilleerders
  • Voldoen aan Nieuwe Voedsel en Warenautoriteit eisen
  • Makkelijk te onderhouden apparaten

Assortiment water distilleerders

Bij Meditech Europe hebben we een ruim assortiment water distilleerders. Bent u op zoek naar een apparaat voor thuis gebruik, dan kunt u onder andere kijken naar de Pure Water Midi Classic. Hiermee kunt u tot wel 26½ liter per dag water zuiveren. Dit apparaat is niet makkelijk mee te nemen. Bent u juist wel van plan om uw distilleerder vaak mee te nemen dan komt u terecht bij onze portable distilleerders. De portable water destilleerder MD4 L is een van de opties. Dit is een lichtgewicht en klein apparaat, waardoor u hem goed mee kunt nemen. Per keer distilleert dit apparaat 4 liter water. Om het water te zuiveren bevatten de apparaten filters, verwarmingselementen en waterkannen. Deze elementen kunt u ook kopen in onze webshop. Zo leveren we u een volledig apparaat met vervangingsmogelijkheden.
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }