• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0
Zelf huidproblemen aanpakken kan met de Violet Ray. Door hoogfrequente stroom kunt u op een veilige manier diverse ongemakken behandelen. Dit principe is al zeker 80 jaar geleden ontwikkeld door wetenschapper Nicola Tesla. Ontdek hieronder onze Violet Ray apparaten.

Violet Ray

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Werking Violet Ray apparaat

Onze Violet Ray apparaten zijn heel erg gemakkelijk in het gebruik. U plaatst namelijk de applicator op het te behandelende lichaamsdeel. Vervolgens stelt u de controleknop in op de sterkte van de stroom. Kies altijd een frequentie waarbij u zich comfortabel voelt. De applicator beweegt u vervolgens langzaam over gebied wat u wilt behandelen. Al met een paar minuten per dag maakt het Violet Ray verschil.

Keuzes bij Meditech Europe

Meditech Europe heeft twee Violet Ray apparaten in het assortiment. Als eerste kunt u kiezen voor de Violet Ray Trianon. Maar ook voor de Violet Ray Versailles kunt u bij ons terecht. Beide producten leveren we met het boek gezondheid, genezing en herstel. In dit boek leest u een uitgebreid gebruiksadvies met toepassingstips van verschillende artsen en therapeuten.  

Onze voordelen

Naast de Violet Ray kunt u bij ons terecht voor verschillende andere producten om uw gezondheid te verbeteren. Zo hebben wij daglichtlampen om uw energie en gemoedstoestand te verbeteren en waterdestilleerders voor water zonder schadelijke stoffen. In ons menu ziet u snel welke producten wij nog meer voor u in ons assortiment hebben.

Bij al onze producten krijgt u extra voordelen:
  • Gratis verzenden al vanaf € 45
  • 14 dagen bedenktijd na levering

  • Betrouwbare service

  • Betalen zoals u dat wilt
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }