• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0
Met een slow juicer kunt u in een handomdraai genieten van sorbets, frozen yoghurt of heerlijke gezonde sappen. Door zelf deze sappen te maken bent u zeker van behoud van mineralen, vitaminen en enzymen. We hebben speciaal voor u de beste slow juicer geselecteerd. Dit product doet wat hij belooft en biedt waar voor zijn geld. Een hoge sapopbrengst, weinig restafval en barstensvol voedingswaarden: van dit apparaat heeft u jaren plezier!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wat kan een slow juicer?

Een slow juicer is uw efficiënte keukenhulp voor gezonde voeding. Deze hulp zorgt snel en makkelijk voor de heerlijkste gezonde sappen. U kunt zelf helemaal los gaan met verschillende combinaties groenten en fruit om de lekkerste sappen te produceren. Deze vele mogelijkheden zorgen iedere keer weer voor een verrassende smaakcombinatie. Een slow juicer is op verschillende punten anders dan een blender. Blenders versnijden de vezels van groenten en fruit. Dit apparaat weet de vezels te scheiden, waardoor er gezonde sappen overblijven. Het scheiden van de vezels kan door de langzame draaisnelheid. Uw gekozen ingrediënten worden hierdoor niet blootgesteld aan hitte en behouden hun essentiële mineralen en vitaminen. De slow juicer voegt weinig zuurstof toe, hierdoor is de houdbaarheid van uw sappen langer.

Meditech Europe’s slow juicer

We hebben er voor gekozen om geen uitgebreid assortiment slow juicers te verkopen. We bieden u alleen de beste slow juicer van Panasonic aan. Dit product is geschikt voor in iedere keuken door het kleine formaat en het gewicht van 4 kilo. Panasonic heeft het voor elkaar gekregen om een hoge sapopbrengst te combineren met kwaliteit. Hierdoor krijgt u niet alleen meer sap van uw fruit of groenten, het geproduceerde sap is ook nog van een hogere kwaliteit. Daarnaast zorgt Panasonic ook voor een krachtige motor. Dit in combinatie met de persschroef van versterkt roestvrijstaal zorgt ervoor dat u ook harde stukken fruit, gember en noten moeiteloos kunt verwerken. En dit alles zonder geluidsoverlast.
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }