• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0
Ervaar de herstellende, versterkende en vitaliserende werking van en polarizer in huis! Een polarizer beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle vormen van leven. Het neutraliseert schadelijke en ongewenste stralingen van onder andere magnetrons, telefoons en computers.

Het is een antennesysteem dat een onbegrensd breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzend. Speciaal ontwikkeld voor ruimtes zoals huis en werkomgeving, want via het stopcontact versterkt u de werking en is het bereik groot genoeg.

Polarizers

6 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het komt steeds meer voor in deze door ontwikkelende wereld, bijna over al vind je tegenwoordig elektronisch apparatuur zoals mobieltjes en laptops, maar gaat dit allemaal zonder gevaren? Veel mensen hebben dan ook last van Elektrosmog, ook wel bekend als Elekrostress, doordat je bloot gesteld wordt aan te veel straling. Is er hier wat tegen te doen? Zeker!

Wat is Elektrosmog?

Elektrosmog krijgt haar naam ook wel van de smog die je in een stad hangt. Zie het maar als een wolk met onreine lucht waar je aan blootgesteld wordt. Bij de smog in een stad kan dit met een windvlaag verplaatsen, maar elektrosmog is iets waar je de hele dag door aan blootgesteld wordt. Als je achter je computer zit, als je aan het koken bent of bijvoorbeeld door de WIFI straling wat je tegenwoordig overal vindt.

Wat zijn de gevaren van Elektrosmog?

De gevaren van elektrosmog zijn wetenschappelijk aardig in kaart gebracht en er lijkt wel een duidelijk verband te zijn tussen vele soorten ziekten en elektrosmog. Het versterken of bijdragen aan een bepaald ziektebeeld is hierbij het meest voorkomend. Is het belangrijk om hier rekening mee te houden? Meditech Europe raadt je zeker aan dit te doen.

Oplossingen voor Elektrosmog

Bij Meditech Europe vind je diverse oplossingen en bijdragende producten die kunnen helpen de elektro magnetische straling te beinvloeden in je directe omgeving. Denk bijvoorbeeld aan ons polarizer assortiment. Zo leveren deze producten een bijdrage aan het optimaliseren van de biologische systemen. Het neutraliseert als het ware de schadelijke stralingen die afkomstig zijn van bijvoorbeeld computers, mobieltjes of een inductiekookplaat.

Denk bijvoorbeeld aan de Levensveld Polarizer wat een vitaliserende werking heeft en de stralingen neutraliseert. Ook de Personal Polorizer is een aanrader wat je bij je draagt en een breed gamma van golflengtes absorbeert waardoor je meer balans en rust ervaart.
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }