• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0
Iedereen wil zijn producten lang bewaren. Soms komt het voor dat uw producten al snel niet meer goed zijn, zonder dat u dit kunt verklaren. Violet glas van Meditech Europe is een oplossing voor dit probleem. Het violet glas beschermt uw producten tegen licht. Hierdoor blijven uw producten langer in een goede conditie. Wilt u weten welke producten Meditech aanbied? Kijk dan eens in de mogelijkheden hieronder.

Miron Violet glas

12 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Werking Violet glas

Vol overtuiging hebben we gekozen voor Miron Violet glas. Violet glas is een glassoort die een veel betere bescherming aan producten kan bieden. Dit glas activeert en energetiseert de inhoud. En daarbij houdt violet glas zichtbaar licht tegen. Alleen de onzichtbare lichtsoorten zoals ultra violet worden doorgelaten. Op deze manier ontstaat er een conserverende werking. De producten die in het glas gestopt worden, zijn beschermt tegen licht en blijven hierdoor langer goed. Groen en bruin glas hebben deze werking niet. Ze laten indringers en licht van buitenaf wel door. De indringers en het licht versnellen het afbraakproces. Hierdoor is Violet glas een betere keuze voor het bewaren van producten dan groen en bruin glas.

De producten van Meditech

Onze collectie violet glas is zeer uitgebreid. Allereerst hebben we allemaal verschillende formaten potten en flessen. Waar u onder andere vloeistoffen, kruiden en verzorgingsproducten in kunt bewaren. In de kleinste potjes kan 5 ml. Bij de grotere potten en flessen is het mogelijk om 1 L te bewaren. Naast deze potten en flessen kunt u bij ons ook terecht voor de bijbehorende producten. Dit zijn de verschillende maten deksels, spray caps en doseerpompjes. Onze producten zijn in twee varianten beschikbaar. Er is naast een moderne serie ook een klassieke serie beschikbaar.
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }