• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Daglichtlampen

Onze daglichtlampen evenaren het natuurlijke daglicht. Daglicht zorgt onder andere voor een beter zicht, een beter humeur en verminderd de vermoeidheid. Eerder was het niet mogelijk om in alle vertrekken in uw huis, kantoor of hobbyruimte daglicht te krijgen. Met de daglichtlampen uit ons assortiment lukt dit nu wel.

Daglichtlampen

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wat zijn daglichtlampen

Daglichtlampen geven licht gebaseerd op natuurlijk daglicht. De lichttemperatuur van rond de 5500 K komt overeen met dat van natuurlijk licht. Een tekort aan daglicht kan bij de mens leiden tot hoofdpijn, depressie en slaapstoornissen. Het verkrijgen van daglicht is dus een essentieel onderdeel voor de positiviteit van mensen. Door daglicht worden de organen in het lichaam van de mens geactiveerd. Voelen we ons gelukkiger en is de concentratie beter. Een kleine wijziging in het soort lampen kan soms veel betekenen. Daglicht leidt tot minder ziekteverzuim, een perfecte kleurweergave en het is energiezuinig.

Let op! Elke zgn. daglicht lamp is geen daglicht. Het volledige spectrum dient aanwezig te zijn inclusief een kleine hoeveelheid UVb dat de productie activeert van de zo belangrijke vitamine D. Nog een belangrijk element is dat ze hoogfrequent zijn dus stabiel revitaliserend licht.

De daglichtlampen van Meditech Europe

Meditech Europe werkt met de True Light lijn. Deze serie lampen is ontwikkeld in samenwerking met onze partner Mountainlight. De ontwikkelde lampen zijn goed te plaatsen in kantoorgebouwen, collegezalen, praktijkruimtes, keukens, hobbyruimtes of fabriekshallen. Maar daarnaast zijn ze ook geschikt voor plaatsing in koeien- en paardenstallen. Ook voor dieren gelden veel voordelen bij het gebruik van daglicht lampen. Ze gaan beter in hun vel zitten, koeien produceren meer melk en vogels meer eieren.

Soorten daglicht lampen

Lampen zijn er in alle soorten en maten. Ons assortiment daglicht lampen bevat een groot gedeelte van de beschikbare lampen. Dit zijn onder andere compactlampen en TL-buizen met verschillende Watt mogelijkheden. Daarnaast kun u bij ons ook terecht voor armaturen zowel met als zonder lamp. En de Mountainlight therapielamp is een speciale lamp in onze collectie. Deze lamp activeert uw systeem terstond door aan het begin van de dag in de lamp te kijken.

🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }