Levensveld Polarizer Rose Quarts+

De Levensveld Polarizer RoseQuarts+ is een sterk en krachtig oscillatie-antennesysteem dat een onbeperkt scala aan golflengten absorbeert, inverteert en hergroepeert en harmonische energie uitzendt. Het beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle levensvormen dankzij de werking van Rozenkwarts.

€ 139,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
2021011202
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Hoe werkt polarisatie?
Straling is tegenwoordig overal. Denk aan 4G, 5G, magnetrons, televisietoestellen, tl-buizen, tv- en radarstations, microgolftorens, zendmasten, radio- en telefoonapparatuur, dect-telefoon, computers, het elektriciteitsnet, gereedschap en apparaten die worden aangedreven door wisselstroommotoren. En als klap op de vuurpijl Wi-Fi en de slimme meter in uw meterkast.

Waarom zou ik een Levensveld Polarizer Rose Quarts+ installeren?
- De Levensveld Polarizer RoseQuarts+ beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle vormen van leven. Het is een antennesysteem dat een breed scala aan golflengten absorbeert, concentreert, inverteert en weer uitstraalt.
- Elk medium zoals water, vloeistoffen, voedsel, planten en ook mens en dier hebben een veld en zenden informatie uit. Naast het normaliseren van de elektromagnetische omgeving en het verminderen van elektrosmog, wordt het energieveld (ook aura genoemd) aangevuld door het opheffen van belemmerende dissonante trillingen in hun elektrische velden.
- Naast bescherming tegen en neutralisatie van schadelijke golflengtes heeft deze polarisator ook een herstellende, versterkende en vitaliserende werking op de normale frequenties voor celtrillingen.
- Wanneer het elektrische bedradingssysteem in het huis geaard is met de waterleiding, zoals in veel landen verplicht is, zullen ook de elektrische patronen van de stoffen in het water gecorrigeerd worden. Het water wordt geënergetiseerd in plaats van gedissipeerd en de voordelen zijn groter dan van welk commercieel gedestilleerd water dan ook dat wij hebben getest.
- Naast het beschermen tegen en neutraliseren van schadelijke golflengtes, heeft de Levensveld Polarizer RoseQuarts+ ook een herstellend, versterkend en vitaliserend effect op de normale frequenties van cellulaire trillingen.


Hoe werkt de Levensveld Polarizer RoseQuarts+?
- De polarisatoren in ons assortiment werken niet op batterijen en hebben een ingebouwd antennesysteem, onze LifeField Polarizer RoseQuarts+ zet je op een plaats, dicht bij je, of op een plek waar je veel tijd doorbrengt. Als u wilt, kunt u de Field Polarizer RoseQuarts+ ook meenemen als u ergens anders heen gaat.
- De Levensveld Polarizer RoseQuarts+ bevat koper, tin, rozenkwarts. Deze zijn zeer heilzaam voor het lichaam wanneer er veel verstorende frequenties in je omgeving zijn, zoals 4G, 5G, meerdere WiFi kanalen (kijk maar eens op je telefoon naar alle WiFi netwerken die hij kan vinden). De rozenkwarts zorgt daarnaast voor een emotionele werking. Het brengt rust en balans. Het effect van deze kristallen wordt sterk versterkt door de polarisatieplaat die wordt gebruikt, in combinatie met de stimulerende werking van koper.
- Alle onderdelen van de Levensveld Polarizer RoseQuarts+ zijn intensief behandeld in een "bad van frequenties". Ze werden gedurende een uur geprogrammeerd met de informatie van de Multiwave Oscillator. De werking van de Levensveld Polarizer RoseQuarts+ is daardoor nog intenser en heilzamer.
- Deze Levensveld Polarizer RoseQuarts+ is speciaal ontworpen voor ruimtes zoals uw huis en uw werkomgeving. U kunt hem gemakkelijk met u meenemen.
- Er zullen harmonieuze trillingen worden uitgezonden over de hele ruimte. De elektrische velden van alle apparaten die op het bedradingssysteem zijn aangesloten, zullen in harmonie zijn met de biologische levenssystemen.

Wat het gebruik betreft: wees voorzichtig bij het gebruik van de Levensveld Polarizer RoseQuarts+: laat hem niet vallen en maak hem niet nat! Het is een robuust product dat tegen een stootje kan, maar het is beter om er voorzichtig mee te zijn.
Mocht het per ongeluk vallen en een rammelend geluid maken wanneer u ermee schudt, stuur het dan ter reparatie op naar Meditech Europe. Wij doen dit graag voor u!

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.2021011202
EAN7446022849877
Bijlagen
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levensveld Polarizer Rose Quarts+
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Levensveld Polarizer Rose Quarts+

Levensveld Polarizer Rose Quarts+

€ 139,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe