Levensveld Polarizer Powerful

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100

De Levensveld Polarizer Powerful is een van de meest krachtige Polarizers dankzij de combinatie van Shunghite en de Energised Polarizer Plates! Probeer hem zelf uit!

€ 189,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
202305261
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Levensveld Polarizer is een antennesysteem dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzend. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor ruimtes zoals uw huis en werkomgeving. Want via het stopcontact versterkt u de werking en is het bereik groot genoeg.

Bestanddelen:

  • Koper
  • Energised actieve Polarizer Plate
  • Bergkristal
  • Shungite

Shungite wordt vaak gebruikt vanwege zijn vermogen om elektromagnetische straling te absorberen en te neutraliseren. Het wordt beschouwd als een krachtige steen voor bescherming tegen de schadelijke effecten van elektromagnetische frequenties (bijvoorbeeld mobiele telefoons, computers en wifi).
Bergkristal staat bekend als een energieversterker en kan helpen bij het versterken en harmoniseren van het energieveld van een persoon. Een van de belangrijkste eigenschappen van bergkristal is zijn vermogen om energie te zuiveren en te versterken.
Wanneer shungite en bergkristal worden gecombineerd, ontstaat er een krachtige synergie tussen hun energieën. De beschermende eigenschappen van shungite tegen elektromagnetische straling worden versterkt door de zuiverende en versterkende eigenschappen van bergkristal. Dit maakt de combinatie bijzonder effectief voor het neutraliseren van schadelijke straling en het creëren van een gebalanceerde en gezuiverde energieomgeving.
De combinatie van shungite en bergkristal kan op verschillende manieren worden gebruikt. Een veelvoorkomende praktijk is het plaatsen van shungite naast elektronische apparaten zoals computers, televisies en wifi-routers om de schadelijke effecten van elektromagnetische straling te verminderen. Door bergkristal toe te voegen aan deze opstelling, wordt de energie versterkt en kan een gebalanceerde en harmonieuze omgeving worden gecreëerd.

Het koper en de Energised Polarizer Plate zijn een uniek idee van Meditech Europe, waarmee de werking van het shunghite en bergkristal in extreme wordt versterkt en de Levensveld Polarizer Powerful misschien wel de sterkste berscherming biedt.


Hoe werkt de Levensveld Polarizer
Wanneer koper en kristal gecombineerd worden, ontstaat er een synergie die mogelijk positieve effecten kan hebben op het welzijn van mensen. Sommige mensen geloven dat het dragen van koperen sieraden met kristalstenen kan helpen bij het balanceren van de energie in het lichaam, het verbeteren van de focus en het verlichten van stress en spanning.Koper en kristal worden ook gebruikt om de omgeving positief te beïnvloeden. Men gelooft dat ze de ruimte kunnen zuiveren van negatieve energieën en een kalmerende en harmoniserende sfeer kunnen creëren. De Levensveld Polarizer is daarvan een voorbeeldIn de Levensveld Polarizer worden de Lakhovsky Antennen in het klein gebruikt. Deze worden in direct contact gebracht met de kristallen. De kristallen zijn per Levensveld Polarizer verschillend, variërend van bergkristal, rozenkwart en amethist tot hematiet, toermalijn en shungite. Ook is het mogelijk om een Levensveld Polarizer zelf samen te stellen (Custom Made). Dan kunt u zelf aangeven welke kristallen u aan de Levensveld Polarizer wilt toevoegen.

Gebruik van de Levensveld Polarizer
Om de elektrische systemen thuis en op het terrein te polariseren, hoeft u de Polarizer alleen maar in een stopcontact te steken. Het hele bedradingssysteem wordt dan een krachtige antenne. Harmonieuze trillingen zullen over het hele perceel worden uitgezonden.
De elektrische velden van alle apparaten die op het bedradingssysteem zijn aangesloten, zullen in harmonie zijn met de biologische levenssystemen. Er is slechts één polarizer nodig voor elk elektronisch bedradingssysteem.

Wanneer het huishoudelijke elektrische bedradingssysteem geaard is met het waterleidingnet, zoals in veel landen vereist is, zullen ook de elektrische patronen van de stoffen in het water gecorrigeerd worden. Het water zal verkwikkend worden in plaats van energie te verspillen en de voordelen zijn groter dan van welk commercieel gedestilleerd water dan ook dat wij hebben getest.

Om een auto, vliegtuig, boot, bus of iets dergelijks te polariseren, moet een geschikte Polarizer op een metalen ondergrond worden geplaatst, zoals de vloerplaat van de auto of de 12 Volts aansluiting.

Plaats de Polarizer op pijnlijke lichaamsdelen (trek hem dus uit het stopcontact), die vaak onderliggende blokkades van levenskracht blootleggen. Met een paar minuten per dag kunt u uw levensveld bevrijden van elektrische verstoringen en blokkades in de energiestroom, die pijn kunnen veroorzaken.

Wees voorzichtig met de Levensveld Polarizer. Laat hem niet vallen! Als het per ongeluk toch gebeurt, en het ratelt als je ermee schudt, stuur het dan op naar Meditech Europe.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.202305261
EAN8718546850561
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levensveld Polarizer Powerful
Uw waardering
Levensveld Polarizer Powerful

Levensveld Polarizer Powerful

€ 189,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe