Levensveld Polarizer Limited Edition

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100

De LifeField Polarizer Limited Edition is een sterk en krachtig oscillatie-antennesysteem dat een onbeperkt scala aan golflengten absorbeert, inverteert en hergroepeert en harmonische energie uitzendt. Het beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle levensvormen.

De LifeField Polarizer Limited Edition zal verkrijgbaar zijn tot hij is uitverkocht.

Aanbiedingsprijs € 124,95 Normale prijs € 139,95
Geen voorraad meer
Art.nr.
2021092801
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Hoe werkt polarisatie?

Straling is tegenwoordig overal. Denk aan 4G, 5G, magnetrons, televisietoestellen, tl-buizen, tv- en radarstations, microgolftorens, zendmasten, radio- en telefoonapparatuur, dect-telefoon, computers, het elektriciteitsnet, gereedschap en apparaten die worden aangedreven door wisselstroommotoren. En als klap op de vuurpijl Wi-Fi en de slimme meter in uw meterkast.

Waarom zou ik een LifeField Polarizer Limited Edition installeren?

- De LifeField Polarizer Limited Edition beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle vormen van leven. Het is een antennesysteem dat een breed scala aan golflengtes absorbeert, concentreert, inverteert en weer uitstraalt.

- Elk medium zoals water, vloeistoffen, voedsel, planten en ook mens en dier hebben een veld en zenden informatie uit. Naast het normaliseren van de elektromagnetische omgeving en het verminderen van elektrosmog, wordt het energieveld (ook aura genoemd) aangevuld door het opheffen van belemmerende dissonante trillingen in hun elektrische velden.

- Naast bescherming tegen en neutralisatie van schadelijke golflengtes heeft deze polarisator ook een herstellende, versterkende en vitaliserende werking op de normale frequenties voor celtrillingen.

- Wanneer het elektrische bedradingssysteem in het huis geaard is met de waterleiding, zoals in veel landen verplicht is, zullen ook de elektrische patronen van de stoffen in het water gecorrigeerd worden. Het water wordt geënergetiseerd in plaats van gedissipeerd en de voordelen zijn groter dan van welk commercieel gedestilleerd water dan ook dat we hebben getest.

- Naast het beschermen tegen en neutraliseren van schadelijke golflengtes heeft de LifeField Polarizer Limited Edition ook een herstellend, versterkend en vitaliserend effect op de normale frequenties van cellulaire trillingen.

Hoe werkt de LifeField Polarizer Limited Edition?

- De polarisatoren in ons assortiment werken niet op batterijen en hebben een ingebouwd antennesysteem, onze LifeField Polarizer Pro zet je op een plek, dicht bij je, of op een plek waar je veel tijd doorbrengt. Als je wilt, kun je de Field Polarizer Pro ook meenemen als je ergens anders heen gaat.

- De LifeField Polarizer Limited Edition bevat Rozenkwarts. Rozenkwarts heeft een aardende werking op het lichaam van straling. Het harmoniseert de elektrosmog en zorgt voor een verzachting van de effecten die stress en rusteloosheid hebben op je lichaam en geest.
Rozenkwarts heeft ook een balancerende werking op het emotionele vlak. De werking van deze kristallen wordt extreem versterkt door de meest krachtige polarisatorplaat die gebruikt wordt, in combinatie met de stimulerende werking van koper.

- Alle onderdelen van de LifeField Polarizer Limited Edition zijn intensief behandeld in een "bad van frequenties". Ze werden een uur lang geprogrammeerd met de informatie van de Multiwave Oscillator. Het effect van de LifeField Polarizer Limited Edition is daardoor nog intenser en heilzamer dan voorheen.

- Deze LifeField Polarizer Limited Edition is speciaal ontworpen voor ruimtes zoals uw huis en uw werkomgeving. Je kunt hem gemakkelijk met je meenemen.

- Er zullen harmonieuze trillingen worden uitgezonden over de hele ruimte. De elektrische velden van alle apparaten die op het bedradingssysteem zijn aangesloten, zullen in harmonie zijn met de biologische levenssystemen.


Wat betreft het gebruik: wees voorzichtig bij het gebruik van de LifeField Polarizer Limited Edition: laat hem niet vallen en maak hem niet nat! Het is een robuust product dat tegen een stootje kan, maar het is beter om er voorzichtig mee te zijn.
Mocht het per ongeluk vallen en een rammelend geluid maken wanneer u ermee schudt, stuur het dan ter reparatie op naar Meditech Europe. Wij doen dit graag voor u!

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.2021092801
EAN7446022847804
Bijlagen
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levensveld Polarizer Limited Edition
Uw waardering
Levensveld Polarizer Limited Edition

Levensveld Polarizer Limited Edition

Aanbiedingsprijs € 124,95 Normale prijs € 139,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe