• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Julia's Sundance

Julia's Sundance

Julia's Sundance

Eindelijk is het zover! Julia’s bodylotion heeft een zusje gekregen: Julia’s Sundance!! Na jarenlang testen, ervaren en verder ontwikkelen is er een puur en natuurlijk zonneproduct ontstaan.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Julia's Sundance Lotion 100 ml
€ 19,95
Julia's Sundance Lotion 200 ml
€ 29,95

Wat is Julia’s Miracle?
Het is een lijn huidverzorgingsproducten met zuivere, energetische en verzorgende ingrediënten van hoge kwaliteit. De crèmes, zalven en sprays in ons assortiment zijn geschikt voor elk huidtype, niet getest op dieren en uiteraard gifstoffen-vrij. Het effect ervan op de huid is zowel herstellend, verfrissend als ontspannend. Alle huidverzorgingsproducten zijn zuinig in gebruik en laten geen vette film achter. Lang wachten tot het is ingetrokken hoeft dan ook niet!

De toegevoegde vitamines en mineralen zijn van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch of toxisch, zoals in praktisch alle reguliere huidverzorgingsproducten.

Welke ingredienten bevat Julia’s Miracle Sundance 200 ml?
Zuiver colloïdaal zilver, zuiver colloïdaal goud, zuiver colloïdaal platina, stearinezuur, cetylalcohol, lanoline, tarwekiemolie, cetiol, kamille, arnica, viola tricolor, vitamine A, vitamine E, glycerol, triaethanolamine, lavendel, teatree-olie, helicryse, roos, ylang-ylang, secret melange, mineraalpoeder van edelstenen.

De toegevoegde vitamines en mineralen zijn van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch of toxisch, zoals in praktisch alle reguliere huidverzorgingsproducten. U vindt hier dus geen vervuilende zware metalen of aardolie bijproducten, zoals die in reguliere zonnerandproducten zijn! En wist u dat de toevoeging van vitamine A werkt als antioxidant?

Waar is Julia’s Miracle Sundance in verpakt?
De verpakking van onze Miracle Crème is op zijn zachts gezegd bijzonder. Het violette glas is sterk energetisch en heeft een energie verhogend en conserverend effect op de inhoud. De werking van de ingrediënten wordt hierdoor verlengd en versterkt.