Jodium druppels 30 ml

Jodium kennen we als essentieel spoorelement of mineraal voor de productie van schildklierhormonen. Een groot deel van de mensen krijgt voldoende jodium binnen via hun voeding. Toch wijst onderzoek uit dat je door een plantaardig dieet tegen een ontoereikend jodiumniveau kan aanlopen. Jodium is te vinden in brood, allerlei vissoorten en zeevruchten, eieren, kaas en met als top jodiumbron zeewier.

Aanbiedingsprijs € 11,92 Normale prijs € 14,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT91978
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Het lichaam gebruikt jodium voor talloze processen. Zo is het mineraal belangrijk voor de normale groei van kinderen en het energiemetabolisme. Ook levert het een bijdrage aan het behoud van cognitieve functies en is het goed voor het geheugen. Daarnaast speelt jodium een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen.

Een te lage jodium-inname kan tot diverse gezondheidsproblemen leiden. Dit is de afgelopen decennia wereldwijd een probleem gebleken. Zo is in het vorige decennium vastgesteld dat in Europa zo’n 50% van de bevolking over te lage jodium-niveaus beschikte. Om deze reden wordt er al geruime tijd gejodeerd zout verkocht, dat men eveneens gebruikt in brood, om zo de jodiumconsumptie te verhogen. Deze maatregelen hebben effect, maar dit betekent echter niet dat er geen risico meer bestaat op en te lage jodium-inname. De gevolgen zijn namelijk nog steeds problematisch. Bovendien is het tegenwoordig een trend om minder brood te eten. Samen met andere verschillen in het consumptiepatroon kan dit nadelige gevolgen hebben voor een adequate jodium-inname. Van nature komt jodium namelijk maar spaarzaam in voedingsmiddelen voor.


Dosering
Neem 1 tot 2 druppels per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering. Raadpleeg vóór gebruik uw arts of therapeut bij een schildklieraandoening.

Ingrediënten:

Gezuiverd water, glycerol (stabilisator), Jodium Nascent (natriumjodide)

Bevat geen:

GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT91978
EAN8717438691978
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jodium druppels 30 ml
Uw waardering
Jodium druppels 30 ml

Jodium druppels 30 ml

Aanbiedingsprijs € 11,92 Normale prijs € 14,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe