Himalaya MSM kristalpoeder

De zuiverste bron van zwavel als voedingssupplement die u kunt vinden. De gepatenteerde OptiMSM formule wordt in de verenigde Staten geproduceerd door middel van meervoudige distillatie en is daardoor 99,9% zuiver. 

€ 29,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
560252
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Gratis verzending vanaf 25€
  •   Retourneren is gratis
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving
Deze MSM Kristalpoeder is de meest zuivere vorm van MSM die beschikbaar is. Het wordt geproduceerd door Bergstrom Nutrition in de Verenigde Staten en als enige ter wereld gezuiverd door middel van meervoudige distillatie.  OptiMSM® is daardoor 99,9% zuiver, is vrij van microbiologische verontreinigingen en bevat gegarandeerd tot 10.000 maal zo weinig zware metalen als alle andere MSM producten.

Gebruik van zwavel door de eeuwen heen
Zwavel wordt al eeuwen lang therapeutisch toegepast. In kuuroorden op het Griekse schiereiland Methana kon men al 50 jaar voor Christus baden in zwavelrijke bronnen, meestal van vulkanische oorsprong. Vandaag wordt deze therapie nog steeds toegepast in vele kuuroorden over de hele wereld.

MSM kristalpoeder is de beste bron van zwavel
Zwavel speelt een uitermate belangrijke rol in de omzetting van aminozuren, enzymen, eiwitten en hormonen. Het eiwit collageen, welke verantwoordelijk is voor ons bindweefsel en kraakbeen bestaat voor een belangrijk deel uit zwavel. De hoeveelheid zwavel in het lichaam gaat sterk achteruit naarmate we ouder worden en dit heeft zijn onvermijdelijke gevolgen op de fysieke gesteldheid.

MSM als voedingssupplement
MSM is zeer geschikt als voedingssupplement. Volwassenen kunnen tweemaal daags 1-2 gram oplossen in wat water of een andere vloeistof, of zoals aanbevolen. Voor snelle opname verdient het aanbeveling de vloeistof op een lege maag dan wel vóór de maaltijd in te nemen. Voor kinderen dient u de dosering om te rekenen naar lichaamsgewicht. Tip: Het gebruik langzaam opbouwen tot het gewenste niveau!

Synergisten
MSM kristalpoeder werkt bijzonder goed wanneer het met andere supplementen als glucosaminesulfaat gecombineerd wordt. Ook is het goed te combineren met vitamine-C.

Onderzoek naar MSM
MSM wordt al meer dan veertig jaar bestudeerd door wetenschappers verbonden aan de Health Sciences University in Oregon in de Verenigde Staten. Professor Stanley W. Jacob M.D. Dr Jacob heeft zijn ervaringen vastgelegd in enkele boeken: “The Miracle of MSM, the Natural Solution for Pain”(1999) en “MSM, the definite guide” (2003).

Het grote belang van zwavel
Zwavel behoort (met calcium, magnesium, kalium, natrium, fosfor) tot de macromineralen die het lichaam dagelijks in grotere hoeveelheden nodig heeft. Desondanks is het nog één van de meest onderschatte mineralen. Er bestaat bijvoorbeeld nog steeds geen ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) voor zwavel. Zwavel is essentieel voor een groot aantal lichaamsfuncties. Het is een onderdeel van belangrijke aminozuren en vrijwel alle eiwitten.

MSM als badkristal
Voor optimaal resultaat voeg MSM Kristalpoeder toe aan een bad of voetenbad met Himalaya magnesium badkristallen. Gebruik voor een voetenbad 10-15 gram MSM kristalpoeder (voetenbad van ca. 4 liter warm water) en in een ligbad ca. 50 – 100 gram MSM kristalpoeder.

Bewaarvoorschrift
Tot houdbaarheidsdatum op een koele, donkere, droge plaats en buiten bereik van kinderen.

Belangrijk
MSM staat bekend als een van de veiligste stoffen op aarde, ongeveer net zo veilig al water. Bij sommige mensen kan MSM echter een mild bloedverdunnend effect hebben. Ook voedsel kan de dikte van het bloed beïnvloeden en dus is dit effect niet ongewoon. Mensen die bloedverdunners gebruiken wordt echter wel aangeraden aan hun arts te melden dat ze MSM gebruiken. In overleg met de arts kan de dosering bloedverdunners wellicht worden verlaagd.

Zoekterm suggestie
Wilt u meer weten over de hoogte kwaliteit MSM doe dan een google zoekopdracht met de term “OptiMSM".

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560252
EAN8718546854415
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Himalaya MSM kristalpoeder
Uw waardering
Himalaya MSM kristalpoeder

Himalaya MSM kristalpoeder

€ 29,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe