Electrolyser met timerdisplay en zilver electroden + 1x 250ml Colloïdaal zilver

Uw eigen voorwaarden scheppen en onafhankelijk een product maken waarbij u uzelf en wie dan ook blij mee kunt maken. De Electrolyser is een verbazend slim ontworpen apparaatje dat u de mogelijkheid biedt om zelf Colloïdaal Zilver oplossingen te maken.
€ 239,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
650035
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Gratis verzending vanaf 25€
  •   Retourneren is gratis
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Electrolyser is simpel en eenvoudig in gebruik. In dit fraai ogende apparaat zit een stuk techniek verwerkt dat u in staat stelt om mooi zuiver colloïdaal zilver te maken. Laat u verrassen.

Wenst u meer achtergrondinformatie over colloïdaal zilver en de vele toepassingen ervan, lees dan het boek van de natuurwetenschapper dr. Josef Pies, bij ons verkrijgbaar. 

http://www.meditecheurope.nl/catalogsearch/result/?q=josef+pies

Bij de Electrolyser zit uiteraard een informatief boekje over Colloïdaal Zilver.

Uitpakken en controle:

Haal de Electrolyser en de zilver elektrodes uit de verpakking. Wanneer de elektrodes gebogen zijn, kunt u ze gerust weer recht buigen. De netvoeding is bij het pakket aanwezig.

Installeren:

Plaats de beide zilverelektrodes in de connectors aan de onderkant van de Electrolyser en sluit de bijgesloten voeding aan op de Electrolyser.

Colloïdaal zilver maken:

Colloïdaal Zilver maken met de Electrolyser is bijzonder eenvoudig. De eerste stap is: gebruik alleen gedistilleerd water. De tweede stap is: doe het water in een glas of kan. De derde stap is: het maken van colloïdaal zilver kan door de Electrolyser op het glas te plaatsen en de elektroden in het water te steken.

Let op: maakt u colloidaal zilver ter inname? Dan alleen gedistilleerd water gebruiken! Volg de adviezen op om tot het beste resultaat te komen.

Gebruiksadvies Electrolyser.

1. Zet het apparaatje met de 2 pennen in het water (gedestilleerd water). Start met een liter.

2. Het ledlampje op het display zal branden. Meet regelmatig met de ppm meter de hoeveelheid deeltjes in het water. Tussen de 5 en 10 ppm is een mooie waarde om mee aan de slag te gaan. Lees ook zeker de literatuur hierover.

3. Roer regelmatig de vloeistof om klontering te voorkomen, of gebruik een luchtpompje om bellen te blazen in de vloeistof, zodat het water in beweging blijft. Het is een langzaam proces, dit is nodig om een mooi transparante oplossing te krijgen. Snelle processen zorgen voor troebeler oplossing en te grote deeltjes.

Extra advies:

U kunt het proces van maken versnellen door een flesje van 250ml colloïdaal zilver bij het gedistilleerde water te doen. Er zitten dan al mineralen in het water waardoor de geleiding sneller gaat. Gedistilleerd water geleid niet of nauwelijks.

Over het water:

Om het fijnste colloïdaalzZilver te kunnen maken met uw Electrolyser, is de kwaliteit van het water van onschatbaar belang.  De Electrolyser is gemaakt om gebruikt te worden met gedistilleerd water.  Osmose gefilterd water of geozoniseerd water dat is behandeld met de Electrolyser zijn NIETgeschikt voor inname.  Ze zijn wel geschikt voor ontsmetten. Zelfs gedistilleerd (geen gedemineraliseerd) water wat u in de apotheek haalt laat nogal eens verschillend resultaat te zien. Niet elk gedistilleerd water is in staat om die kleine deeltjes te produceren die het beste resultaat geven.

U kunt bij Meditech Europe ook prima betaalbare distilleer apparatuur verkrijgen. 

https://www.meditecheurope.nl/water/water-zuiveren.html

Over klonteren:

Het heeft geen nut om sterkere oplossingen te willen maken door de Electrolyser langer in het water te laten. Er ontstaat dan een klontereffect van zilverdeeltjes. Het is dus beter om een goede colloïdaal zilver oplossing te hebben, dan een oplossing die te veel zilver bevatt en minder werkzaam is. Af en toe even roeren met een stokje of plastic lepeltje is prima. U kunt ook een luchtpompje nemen met een filterblokje aan het einde voor in het water. Zet een klemmetje op het slangetje van de luchttoevoer, dan kunt u de luchtstroom regelen. Af en toe wat belletjes is genoeg om het in beweging te brengen.

Over het schoonmaken:

Maak af en toe de electroden even schoon voor een betere geleiding.

Geen schoonmaak of poetsmiddelen gebruiken.

De colloïdaal zilver oplossing kan transparant zijn, het kan iets van kleur veranderen als u het naar het licht houdt. U heeft nu een fantastisch product wat vóór 1940 duizenden guldens koste. In de inhoud van een theelepel zit ongeveer 15 microgram zilver, een hoeveelheid die vaak dagelijks gebruikt wordt. Wenst u het colloïde zilver in te zetten bij zuivering en optimalisatie, raadpleeg dan de beschikbare literatuur hierover en of raadpleeg uw arts of therapeut.

Over de elektrodes:  

Onmiddellijk na gebruik dient u de elektrodes schoon te maken met een zacht doekje om de aanslag te verwijderen. De corrosie die u niet weg krijgt kunt u verwijderen met een zacht schuursponsje. Gebruik nooit zilverpoets of iets dergelijks om de elektrodes schoon te maken, omdat ze een toxisch residu kunnen achter laten.

Verwissel de elektrodes regelmatig met elkaar omdat de ene elektrode eerder oplost dan de andere elektrode. De Electrolyser maakt colloïdaal zilver door een elektrolyse proces, er worden microdeeltjes zilver opgelost in gedistilleerd water die worden afgegeven door de elektrodes. Nieuwe elektrodes kunt u verkrijgen bij Meditech Europe. 


Over het bewaren van colloïdaal zilver:

Bewaar het Colloïdaal Zilver in een donkere of violet glazen fles, omdat licht de suspensie van de colloïdale oplossing vernietigt. Niet in de koelkast, maar wel op kamertemperatuur.

Waar wordt colloïdaal zilver nog meer voor ingezet?

Colloïdaal zilver is veilig voor de omgeving, het werkt zuiverend en voorkomt onnodige belastingen. -  - Als zuivering voor het water en aan water dat bijvoorbeeld aan planten wordt gegeven of deze worden ermee besproeid.

-   Ook groenten worden er mee besproeid en blijven daardoor langer goed.

-   Een scheutje in het water van de snijbloemen houdt ze langer goed.

-   De huid van dieren en vogels kan worden behandeld met de spray, of als oog- en oordruppels bij onhebbelijkheden bij dieren.

-   Denk ook aan het sprayen van slaapplaatsen van honden en katten en niet te vergeten de kattenbak. Dit is zijn belangrijke broedplaatsen voor ziekteverwekkers.

-  Colloïdaal zilver wordt gegeven aan paarden, koeien, geiten, varkens en aan hele varkensstallen. Dit geeft vaak een drastische verlaging van de kosten. Ook dierenartsen zetten dit steeds vaker in.

-   Duivenmelkers hebben de werking al lang geleden ontdekt, net als liefhebbers van papegaaien.

-   Colloïdaal zilver wordt door diverse kattenopvang-organisaties ingezet om te voorkomen en te behandelen.

-  Velen zijn zich niet bewust dat snijplanken, aanrechtbladen, koelkasten en vuilnisbakken belangrijke aandachtspunten zijn met betrekking tot micro-organismen.

-  Sprayen van hoofdkussens, bed, matras en de binnenkant van de schoenen.

-  Sprayen van het toilet en douche met colloïdaal zilver.

-  Sokken worden vaak geïmpregneerd en in China worden ook vaak luiers met colloïdaal zilver geïmpregneerd.

-  Colloïdaal zilver wordt steeds meer in verf op waterbasis verwerkt om o.a. schimmelvorming tegen te gaan. Zie onderzoek.

-  U kunt het Colloïdaal Zilver gebruiken als zuiverend middel voor de vaat, waswater, tandenborstel, toilet, koelkast, douche en douchegordijn, etc, etc.

- Een paar druppen tot een scheutje in het drinkwater van uw huisdieren, uw planten, aquarium, enz.

Wetenschappelijk onderzoek (in het Engels) is verkrijgbaar op aanvraag. Dr. Beck heeft veel waardevolle informatie vrijgegeven betreffende effectieve apparaten. Lees ook het boekje over Colloïdaal Zilver wat bij dit pakket zit voor nog veel meer toepassingen.

Interessant:

Het EPA's poison control Center heeft geen enkele bijwerking van Colloïdaal Zilver kunnen ontdekken, en beschouwt het als ongevaarlijk in welke concentratie dan ook.

Waarschuwing:

 - De Electrolyser is geen medisch apparaat

- Oordruppels bij onhebbelijkheden bij dieren.

- Denk ook aan het sprayen van slaapplaatsen van honden en katten en niet te vergeten de kattenbak. Dit is zijn belangrijke broedplaatsen voor ziekteverwekkers.

- Colloïdaal zilver wordt gegeven aan paarden, koeien, geiten, varkens en aan hele varkensstallen. Dit geeft vaak een drastische verlaging van de kosten. Ook dierenartsen zetten dit steeds vaker in.

- Duivenmelkers hebben de werking al lang geleden ontdekt, net als liefhebbers van papegaaien.

- Colloïdaal zilver wordt door diverse kattenopvang-organisaties ingezet om te voorkomen en te behandelen.

- Velen zijn zich niet bewust dat snijplanken, aanrechtbladen, koelkasten en vuilnisbakken belangrijke aandachtspunten zijn met betrekking tot micro-organismen.

- Sprayen van hoofdkussens, bed, matras en de binnenkant van de schoenen.

- Sprayen van het toilet en douche met colloïdaal zilver.

- Sokken worden vaak geïmpregneerd en in China worden ook vaak luiers met colloïdaal zilver geïmpregneerd.

- Colloïdaal zilver wordt steeds meer in verf op waterbasis verwerkt om o.a. schimmelvorming tegen te gaan. Zie onderzoek.

-  U kunt het Colloïdaal Zilver gebruiken als zuiverend middel voor de vaat, waswater, tandenborstel, toilet, koelkast, douche en douchegordijn, etc, etc.

-  Een paar druppen tot een scheutje in het drinkwater van uw huisdieren, uw planten, aquarium, enz.

Wetenschappelijk onderzoek (in het Engels) is verkrijgbaar op aanvraag. Dr. Beck heeft veel waardevolle informatie vrijgegeven betreffende effectieve apparaten. Lees ook het boekje over Colloïdaal Zilver wat bij dit pakket zit voor nog veel meer toepassingen.

Interessant:

Het EPA's poison control Center heeft geen enkele bijwerking van Colloïdaal Zilver kunnen ontdekken, en beschouwt het als ongevaarlijk in welke concentratie dan ook.

Waarschuwing:

 - De Electrolyser is geen medisch apparaat

 - Met een PPM meter is de hoeveelheid zilverdeeltjes vast te stellen.

- Bij serieuze problemen; zoek professionele hulp.

 - De fabrikant stelt zich niet aansprakelijk voor oneigenlijk gebruik.

 - Gebruik is voor eigen risico.

 - Buiten bereik van kinderen houden.

Wenst u nog een stap verder te gaan? Kijk dan naar onze complete set met water destilleerder erbij. Zo kunt u direct aan de slag. LINK TOEVOEGEN: http://www.meditecheurope.nl/combinatie-set-van-de-nieuwe-electrolyser-met-timer-display-en-de-md-4-distilleerder.html

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.650035
EAN8718546850394
Bijlagen
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Electrolyser met timerdisplay en zilver electroden + 1x 250ml Colloïdaal zilver
Uw waardering
Vaak samen gekocht
  • Totaal prijs
Electrolyser met timerdisplay en zilver electroden + 1x 250ml Colloïdaal zilver

Electrolyser met timerdisplay en zilver electroden + 1x 250ml Colloïdaal zilver

€ 239,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe