• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Colloïdaal Zilver Essence

Colloïdaal Zilver Essence

Colloïdaal Zilver Essence

Hét unieke hoogenergetische multi-spectrum colloïdaal zilver product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Colloïdaal Zilver Essence, 500 ml
€ 37,50
Colloïdaal Zilver Essence, 1000 ml
€ 59,50

Klik voor de laboratoriumanalyse van dit product op deze link.

Colloidal Silver Essence
Colloidal Silver Essence is een nanozilver geproduceerd volgens een volstrekt uniek proces. Het principe is echter heel eenvoudig: de zuiverste kleinste zilverdeeltjes worden losgeschoten met een bipolair, multi-frequentie hoogspanningresonantiesysteem.Door deze verfijnde methode krijgt u bijzonder hoogwaardig puur colloïdaal zilver wat met een breedspectrum aan Multi frequenties is geïnformeerd zoals die in de natuur ook voorkomt. Er vindt in principe een bliksemontlading plaats tussen de zuivere zilverelektroden in het gedestilleerde water waardoor de zilverdeeltjes losschieten en gaan zweven. Dit is dus geen elektrolyse proces (oxideren). Deze methode is ontwikkeld door Hessel Hoornveld.

Klik hier voor extra informatie over onze colloïdaal zilver en goud producten waaronder laboratoriumanalyses en achtergrondinformatie.

Toepassingen
Colloidal Silver Essence is bijzonder geschikt voor vele onplezierige bacteriële en virale ongemakken. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan gebruik als deodorant of mond-wash. Overal waar bacteriën ongemakken veroorzaken kan dit prachtige product ingezet worden.

Voorbeelden van de uiteenlopende toepassingen zijn:

  • Zuivering van (drink)water
  • Reinigen van keukenoppervlakten
  • Weg nemen van nare geuren van zowel uw lichaam als uit uw kleding, schoenen en slippers
  • Het kan toegevoegd worden aan bederfelijke producten om ze langer houdbaar te maken
  • Enz. Enz.

Unieke verpakking
De verpakking van de Colloidal Silver Essence is gemaakt van energetiserend violet glas. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen (zie violet glas). Gooi deze flessen ook nooit weg! U kunt ze goed gebruiken om water of andere producten in te bewaren.

Ook kunt u met de “maak-het-zelf” producten van Meditech Europe zelf colloïdaal zilver maken waarmee u de gebruikte flessen kunt hergebruiken. Dit scheelt u uiteindelijk veel geld en maakt u nog meer zelfredzaam.

Waarom zo weinig informatie?
De overheid staat ons niet toe om volledig en helder te zijn in de mogelijke positieve effecten van colloïdaal zilver en goud producten waardoor het ons niet vrij staat direct advies te geven. De tijd en ook de wetenschap zijn echter duidelijk over de onschatbare waarde van colloïdaal zilver en goud. Het gebruik is zeer eenvoudig en doeltreffend. Het uitgebreide en specifieke gebruiksadvies wordt met alle bestelde producten meegeleverd.

Klik hier voor extra informatie over onze colloïdaal zilver en goud producten.  

Hoogste kwaliteit zilver gegarandeerd
Kwaliteitscertificaat fijnzilver aanwezig. Gehalte Ag 999,7 ‰. Ons certificaat van zuiverheid is in het bezit bij de Voedsel- en Warenautoriteit. Vraag uw leverancier of men beschikt over dit certificaat van zuiverheid. 


🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }