• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Weldadige feestdagen en een gezond 2018 !

De feestdagen zijn weer begonnen. De kans is groot dat u op zoek bent naar mooie dingen die de moeite waard zijn om aan uw geliefde, familie en/of vrienden te geven. Wat is nu werkelijk het geven waard en wat geeft u dan eigenlijk echt? In dit artikel stellen we u een aantal geschenken voor waarmee u uw dierbare of uzelf op veel verschillende manieren een prachtcadeau geeft.

 

 

 

 

Schenk puur natuurlijke huidverzorging

Het is fijn en belangrijk om een gezonde en weerbare huid te behouden. Zeker in een vervuilde wereld als die waarin wij leven is het goed om de huid dagelijks, en extra in gevallen van hogere belasting, te verzorgen. De Julia’s huidverzorgingsproducten bevatten enkel natuurzuivere mineralen en oliën en zijn daardoor geschikt voor praktisch ieder huidtype. Stuk voor stuk zijn de een waar geschenk voor de huis en het algehele welzijn.

 

  • Julia’s Miracle creme werd door het damesblad Libelle uitgeroepen tot een sierraad in een potje. Deze herstellende en verzorgende crème is in onze ogen dan ook een zeer bijzonder product. De in de crème aanwezige hoogenergetische colloïdaal zilver, goud en platina maken haar beschermend, herstellen, verjongend en energetiserend. De gebruikte etherische oliën zorgen ook nog eens voor een heerlijke geur en voegen ieder hun eigen heilzame eigenschappen toe. Gebruik Julia’s Miracle creme bij huidongemakken of aandoeningen en u zult versteld staan van het snelle en mooie herstel.

 

  • Julia’s Bodylotion is het dagelijks te gebruiken jongere zusje van de miracle crè De lichtere samenstelling maakt haar uitermate geschikt voor de dagelijkse verwennerij en verzorging van uw huid. Ook in Julia’s Bodylotion is het hoogenergetische colloïdale zilver en goud aanwezig waardoor deze zonder toevoegingen over lange tijd al haar beschermende en verzorgende kwaliteiten behoudt. Veel mensen gebruiken Julia’s Bodylotion als dag- en/of nachtcrème en nemen haar overal mee naartoe.

 

  • Julia’s Sundance is het ideale huidverzorgingsproduct voor die situaties waarop uw huid net dat beetje meer ondersteuning nodig heeft. Deze crème is speciaal samengesteld om de huid tijdens en na contact met zonlicht te hydrateren en te herstellen. Het colloïdale zilver in deze crème geeft u lichte bescherming tegen zonnebrand maar werkt voornamelijk verzorgend na een verstandige ontmoeting met de zon. Gaat u of uw dierbare binnenkort wintersporten of overwinteren in de zon? Dan is Julia’s Sundance een ideaal cadeau.

 

 

 

Geef een harmonische omgeving cadeau

We leven in een electromagnetische wereld. Zeker in het dichtbevolkte Nederland is de hoeveelheid straling onwaarschijnlijk hoog en er zijn dan ook veel mensen die hier ongemakken van ervaren. We hebben de technieken van George Lakhovsky en Nikola Tesla doorontwikkeld tot een serie Polarizers die uw persoonlijke woon- en/of werkomgeving harmonisch en gezond maken.

 

  • De Personal Polarizer is een prachtige kleine Polarizer die u overal en altijd bij u kunt dragen. De Lakhovsky ringantenne in de polarizer genereert een persoonlijk harmonisch veld dat precies groot genoeg is om waar u ook bent een rustgevende bron van harmonische frequenties te genereren. Veel mensen dragen de Personal Polarizer aan een touwtje of ketting om hun nek en hebben het onder hun hoofdkussen liggen als zij gaan slapen. Dit maakt de Personal Polarizer tot een prachtig persoonlijk cadeau.

 

  • De Polarizer Serie Seven is een innovatieve combinatie van de Lakhovky ringantennes en Tesla’s Purple Plate. Beiden uitvindingen zijn door de tijd heen geroemd om hun heilzame kwaliteiten en door ze samen te voegen ontstaat er een synergetisch effect. Het veld wat door de Purple Plate wordt uitgezonden voedt het harmonische veld wat met de Lakhovsky ringantenne wordt uitgezonden. Leg de Polarizer Serie Seven op uw eetkamertafel en voel de energie, en de daar gevoerde gesprekken, veranderen. Door een voedingsproduct op de Polarizer Serie Seven te leggen verandert een eventuele negatieve lading veroorzaakt door pesticiden en/of intenties direct in een positieve lading en u zult merken dat de smaak verbetert. Ook wordt de Polarizer Serie Seven therapeutisch gebruikt door deze op een pijnlijke of aangedane plek te leggen om daar energetisch positieve veranderingen plaats te laten vinden. Met de Polarizer Serie Seven doet u een bijzondere positieve impuls cadeau.

 

  • De Levensveld Polarizers zijn ideaal om grotere velden uit te zenden in uw huis of op uw werkplek. De twee verschillende uitvoeringen hebben hun eigen manier van zenden van de harmonische Lakhovsky velden. De ene steekt u in het stopcontact en zendt het harmonische veld door uw elektriciteitsnet waarmee het een aanzienlijk groter bereik heeft en daarmee de verstoring vanuit het elektriciteitsnet vermindert. De andere is uitgevoerd met een antenne die daarmee ook geopatische straling opvangt en de negatieve effecten daarvan neutraliseert. Met de Levensveld Polarizers leeft, werkt, geniet en speelt uw hele gezin in een harmonische omgeving.

 

  • De Polarizer Plate’s laten u spelen met energie. De toegepaste Lakhovsky techniek maken ze tot leuke speetjes om bij of naast een kop koffie of een waterkan te leggen. De energie ervan zal direct veranderen en koffie zal zachter smaken. Ook kunt u de polarizer plate gebruiken bij energetische behandelingen om uw eigen magnetische veld, uitgezonden door uw handen, te versterken.

 

 

 

Trakteer iemand met gezonde en levensveranderende kennis en inzichten

Ons assortiment boeken is speciaal samengesteld om uw kennis en inzicht te verbreden op een manier die u niet in de dagbladen, kranten of andere reguliere media vindt. Stuk voor stuk zijn het boeken die informatie en kennis bevatten die uw leven verrijken en gezonder maken. Lees over mensen die met succes kozen voor alternatieve behandelingen in de meest uitdagende gezondheidssituaties. Of lees hoe de aloude voedingstradities van Maori’s, Indianen en Aboriginals ons de weg kunnen wijzen naar natuurlijke gezondheid. Dit en nog veel meer kunt u aan uw dierbare schenken door één of meerdere van deze boeken cadeau te doen.

 

 

 

Bestel nu en ontvang 10% decemberkorting op uw gehele bestelling!
Gebruik hiervoor bij de afronding van uw bestelling de kortingscode

December2017