• 5 dagen per week thuisbezorgd
 • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
 • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Leer met energie spelen met de Meditech Polorizer

Wat is een Polarizer?

Neem een Polarizer in huis als u zoekt naar meer rust en balans. Deze neutraliseert namelijk schadelijke en ongewenste stralingen van elektromagnetische apparaten in onze omgeving. Straling is altijd en overal. We worden er mee overspoeld. Om ons heen, in ons en in de omgeving door apparaten die uitzenden. Wat ons betreft is niet de vraag of al die frequenties schade veroorzaken, maar hoeveel. En: hoe bescherm je jezelf ertegen? Elektrosmog of elektrostress is een verschijnsel met serieuze klachten. Mensen hebben geen benul hiervan, maar worden hierover ook niet geïnformeerd. Zelf op onderzoek gaan en experimenteren met mogelijke oplossingen is essentieel, en raden wij ten zeerste aan.

Waarom zou u een Polarizer kopen?

Als u bedenkt dat uw eigen gedachten ook al een energieveld zijn waar uw biologische systeem en spieren direct op reageren, is het niet zo gek dat mensen last hebben van zendmasten, mobieltjes of de magnetron in de keuken. De effecten van een krachtige Polarizer brengen doorgaans meer rust en balans, maar het is niet zo simpel dat met de aanschaf van een Polarizer alle klachten zijn opgelost. U moet zelf blijven testen wat u belast en hoe u dat uitsluit.

In onze jachtige maatschappij staan we continu bloot aan stralingen en frequenties van allerlei apparaten om ons heen, die we dagelijks gebruiken. Denk aan uw mobieltje, de wifi-router, dect- telefoons, magnetron, spelcomputers, tablets, de slimme energiemeter. In uw omgeving ontkomt u ook niet aan elektromagnetische straling: zendmasten, openbare wifi-netwerken, het stroomnet, elektrisch gereedschap, televisie, TL-buizen, tv- en radiostations en apparaten aangedreven door wisselstroommotoren.

Hoe werkt een Polarizer

Een onbegrensd breed gamma van golflengtes wordt door een Polarizer geabsorbeerd en geïnverteerd. Het resultaat is meestal meer rust en balans. Een polarizer beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle vormen van leven. Het neutraliseert schadelijke en ongewenste stralingen van onder andere magnetrons, telefoons.

Elk medium zoals vloeistoffen (met name water, lees hier meer over water), voedsel, planten en natuurlijk ook mens en dier hebben een veld en zenden informatie uit.

De Polarizer Plate reageert hierop door middel van inductie, inverteert en zendt een breedspectrum aan trillingen (frequenties) uit waardoor bijvoorbeeld de smaak van water zachter, weer levend en energetisch wordt.

Andere vloeistoffen kunnen grote smaakverschillen ondergaan door de toegevoegde, niet natuurlijke (lees: toxisch), smaak- en kleurstoffen en zelfs bier van niet natuurlijke oorsprong kan gaan smaken als water.

Voor sommige mensen is het niet direct te vatten dat een simpel systeem zó effectief kan zijn. Daarom bieden wij, als het product in onberispelijke staat is, een geld-terug garantie binnen een maand na aankoop.

Een voorbeeld: de Polarizer Plate

De Polarizer Plate is bedoeld om u op een laagdrempelige manier kennis te laten maken hoe je met energie kunt spelen, werken en ook deze kunt veranderen. De Polarizer Plate is een platte cirkelvormige plaat met gestemde ringen: gestemde oscillerende antenneringen c.q. open spoelen, zoals in de muziekwereld bekend zal zijn. Deze ringen kunnen in realtime ontvangen en weer uitzenden. De Polarizer Plate reageert al bij subtiele energieveranderingen, waardoor inductie ontstaat. Dit veld kan een krachtige verandering doen plaatsvinden en heeft vooral een polariserend en sterk energetisch effect.

De Polarizer is altijd actief. Puur technisch: hij zal continu informatie inverteren en weer gepolariseerd uitzenden in de omgeving. Tip: dit effect kan versterkt worden door er bijvoorbeeld een kristal op te zetten. U kunt beide zijden van de Polarizer Plate gebruiken.

Welke resultaten geeft een Polarizer

Het effect is duidelijk te proeven en vaak goed te voelen. Niks geen magie. Duidelijke natuurkunde en wetten van de elektronica. Wanneer u uw hand om of op de Polarizer Plate houdt dan ontstaat er een krachtig veld en kunt u dit gebruiken om energie te geven, of te laten ontspannen. Uw hand zal warm worden en u kunt een tintelend gevoel in uw vingers voelen. Meer rust en een ontspannen gevoel is meestal het resultaat.

10 manieren om met energie te spelen met Polarizers

Zoals gezegd zijn de toepassingen oneindig- wij stimuleren het juist als u zelf op onderzoek gaat. Wij hebben diverse soorten Polarizers met elk hun eigen toepassing. Om u op weg te helpen hierbij alvast 10 algemene opties:

 1. U kunt een Polarizer in een zakje doen en bij u dragen of een plek op uw lichaam ermee behandelen of een ander helpen.
 2. Leg een Polarizer op uw linkerhand met de ringen naar boven en houd uw rechterhand een klein stukje boven de Polarizer Plate. Voel maar eens wat er gebeurt.
 3. Houd de Polarizer eens op de rug van uw kind of buik en voel eens hoe vaak er rust ontstaat, ook bij uzelf.  Vooral kinderen en dieren reageren intuïtief.
 4. Wees niet verbaasd als u de Polarizer in de hondenmand legt en de hond u niet toestaat om deze weer weg te halen. Het dier voelt dat het goed is en voelt zich er prettig bij.
 5. Onder het bord met eten, of toetje is ook een leuke proef. Eten en dranken veranderen subtiel van smaak en zullen beter verdragen worden door de maag. Opmerkelijk: hoe ‘chemischer’ het toetje of eten, hoe opvallender het verschil.
 6. Leg uw Polarizer maar eens op de zonnevlecht en ervaar de verandering. Door hem op uw zonnevlecht te leggen komt u tot rust. Volg uw gevoel en experimenteer zoveel u wilt.
 7. Geef uw planten eens water wat een half uur op de Polarizer Plate heeft gestaan of zet de plant die wel wat energie kan gebruiken er eens op. Denk bijvoorbeeld ook aan snijbloemen.
 8. Slaapt u of uw kind onrustig, leg de Polarizer eens onder het kussen of onder de matras.
 9. Zet eens een kristal op de Polarizer Plate en voel eens of de energie in de ruimte verandert.
 10. Behandeling van blessures of pijnplekken zal soepeler gaan en zullen sneller herstellen.

Welke Polarizers hebben wij in onze webshop

Onze Polarizers zijn in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, na geïnspireerd te zijn door wetenschappers uit het verleden. Wij hebben voor elke behoefte een Polarizer. De Personal Polarizer bijvoorbeeld draagt u op uw huid en de Levensveld Polarizer steekt u in het stopcontact. Neemt u vooral en kijkje in onze webshop. De Polarizer Plate is een mooie start vanwege zijn scherpe prijs!

Met vriendelijke groet,

Hessel Hoornveld,

Oprichter Meditech Europe Ltd.

 

Bekijk ook eens www.stopumts.nl/ en www.verminder-electrosmog.nl