Veel mensen ondervinden klachten van frequenties die overal om ons heen zijn, zoals WiFi, 4G, 5G, straling van telefoons en allerlei elektronische apparaten. Deze storende frequenties zijn onbekend voor het lichaam, beïnvloeden verschillende processen in uw lichaam en kunnen uw evenwicht verstoren. Mensen die lijden aan deze zogeheten elektrogevoeligheid ervaren klachten als nekpijn, schouderpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn en weinig energie als ze zich binnen een elektromagnetisch veld bevinden.

 

Het is belangrijk om uzelf te beschermen tegen deze elektromagnetische straling. Het Lakhovsky Polarizer System 60s kan u hierbij helpen. In dit blog vertellen wij u meer over de werking van Lakhovsky Polarizer System 60s.

 

Hoe werkt het Lakhovsky Polarizer System 60s precies?

Het Lakhovsky Polarizer Systeem absorbeert frequenties uit het elektromagnetisch veld.

De frequenties die geabsorbeerd worden door het Lakhovsky Polarizer Systeem worden omgezet in frequenties die in een bereik liggen dat bekent is bij ons lichaam. Deze zijn kalmerend en geven het lichaam een onmiddellijk gevoel van rust, welzijn en ontspannenheid.

 

Het proces

Het Lakhovsky Polarizer System 60s bevat bergkristal, toermalijn en hematiet, welke een positieve werking hebben op het lichaam wanneer er veel ontwrichtende frequenties in uw omgeving zijn.

 

Harmonieuze vibraties zullen over het gehele perceel worden uitgezonden. De elektrische velden van alle apparaten die op het bedradingsysteem zijn aangesloten, zullen in harmonie zijn met de biologische levenssystemen.

Door de elektromagnetische en/of geopathische belasting van de omgeving te harmoniseren, herstelt de Polarizer System de samenhang van de elektrische velden van het lichaam en is alle informatie beschikbaar die essentieel is voor het optimaal functioneren van het lichaam. Met hernieuwde samenhang en vitaliteit, ervan uitgaande dat alle natuurwetten worden gerespecteerd, kan de biologische, bio-elektrische blauwdruk van het leven de fysieke tegenhanger produceren zonder faalverschijnselen.

 

Hoe helpt de Polarizer System 60s uw lichaam?

Het Polarizer System 60s beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle vormen van leven. Het is een antennesysteem dat een breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzendt. Naast een beschermende werking heeft het systeem ook een herstellende, versterkende en vitaliserende werking op de normale frequenties voor cellulair vibraties van uw lichaam. Dit zorgt voor kalmering, welzijn en ontspanning.

 

Hoe gebruikt u de Polarizer System 60s?

Het Lakhovsky Polarizer System 60s is eenvoudig in gebruik. U legt het in de buurt van uw bed of op een plek waar u veel tijd doorbrengt. Zo kunt u systeem onder uw matras plaatsen, op de bedbodem, in een kussen stoppen of achter uw rug in een stoel of bank stoppen. Het Lakhovsky Polarizer Systeem is zo gemaakt dat u 2 of 3 platen in één bed kunt gebruiken. Dit zorgt voor een extra krachtige ondersteuning!

Het Polarizer system bevat bergkristal, toermalijn en hematiet, welke een positieve werking hebben op het lichaam wanneer er veel ontwrichtende frequenties in uw omgeving zijn.

Het Lakhovsky Polarizer System 60s kan niet tegen water. Op het moment dat het systeem in aanraking komt met water, zal het onmiddellijk stoppen met werken. Mocht het systeem nat worden, droog het dan zo snel en grondig mogelijk af met een doek en laat het daarna drogen in de open lucht.

 

De voordelen van de Polarizer Pro

Het gebruik van het Lakhovsky Polarizer System heeft onder meer een bevorderende werking op uw slaap, vermindert stress en de kans op burn-out klachten, helpt tegen rusteloze benen en vermindert de kans op rugpijn.

 

In dit artikel leest u meer over alle voordelen die de Polarizer Pro met zich meebrengt.

 

Onze Lakhovsky Polarizer System 60s

Wilt u zelf de positieve effecten van de het Lakhovsky Polarizer System ervaren? Meditech Europe is uw verkooppunt voor de Lakhovsky Polarizer System 60s. Wij zijn de grootste en voordeligste online drogist van Nederland met een groot aanbod aan grensverleggende producten en oplossingen, gericht op mens en dier, die een nieuwe en inspirerende kijk geven op harmonie, balans en gezondheid. Wij zijn sinds 2005 als producent en distribiteur wereldwijd de organisatie voor eindgebruikers, detailhandel en distributeurs binnen de paramedische en innoverende gezondheidsmarkt.

 

Het Lakhovsky Polarizer System 60s is verkrijgbaar in de maten 60 x 60 cm, 45 x 45 cm en 30 x 30 cm.

 

Wilt u meer informatie over producten, advies op maat of heeft u vragen? Neem contact met ons op via e-mail (info@meditecheurope.nl) of telefoon (+31527292331). Onze medewerkers staan u graag te woord.