Blog

 1. 12 tips voor minder straling in huis

  Het is niet waarneembaar, maar het is wel aanwezig in uw huis: straling. Door de opkomst van elektrische apparatuur zoals WiFi, mobieltjes, laptops en andere vormen van draadloze communicatie worden we steeds meer omringd met een groeiende hoeveelheid elektromagnetische straling. Blootstelling aan straling kan leiden tot schadelijke effecten op uw gezondheid. In dit blog leest u alles over straling in huis en krijgt u tips hoe u deze straling kunt verminderen.

   

  Welke straling heeft u in huis?

  In uw huis heeft u te maken met hoogfrequente elektromagnetische straling en laagfrequente elektrische en magnetische velden. Hoogfrequente elektromagnetische straling is afkomstig van elektronische apparatuur, zoals de stofzuiger, de wasmachine, de haardroger, de televisie en de iPad. Laagfrequente elektrische en magnetische velden in huis doordringen vanaf buitenaf uw woning, denk hierbij aan de straling van zendmasten

  Lees meer »
 2. De gevaren van elektrosmog

  WiFi, mobieltjes, magnetrons, Google Home speakers, laptops, tablets, slimme meters en spelcomputers. Een greep uit de apparatuur die niet meer is weg te denken in de wereld waarin wij nu leven. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. Helaas zorgt deze apparatuur ervoor dat de hoeveelheid elektromagnetische straling om ons heen blijft groeien en wij hier steeds meer aan worden blootgesteld. De aanwezigheid van elektromagnetische smog is niet waarneembaar, maar kan een behoorlijke invloed hebben op uw gezondheid. In dit blog vertellen we u alles over de gevaren van elektrosmog.

   

  Wat is elektrosmog?

  Elektrosmog zijn alle elektromagnetische stralingen afkomstig van onder meer elektrische apparaten, stroomleidingen, mobieltjes, radio’s, draadloos internet en bluetooth die het lichaam kunnen verstoren en worden opgewekt door menselijke activiteit. Elektromagnetische stralingen zijn overal: thuis, op het werk en in publieke r

  Lees meer »
 3. De Personal Polarizer

  Dagelijks worden we blootgesteld aan elektrostraling. Elektrostraling is een factor die ervoor zorgt dat na verloop van tijd bij veel mensen de vitaliteit daalt. Biologische systemen functioneren elektrisch met eigen frequenties en daarom is de spanning van elektrostraling schadelijk voor de gezondheid.  Door de elektrostraling van de omgeving te harmoniseren komen de natuurlijke functies van het lichaam weer op gang, waardoor het optimaal kan presteren.

  De vraag naar steeds sterkere, effectievere, eenvoudige en niet kostbare ontstoring systemen wordt steeds groter en daagt producenten continue opnieuw uit. De Personal Polarizer helpt u om uzelf te beschermen tegen elektromagnetische straling. In dit blog vertellen wij u meer over de Personal Polarizer.

   

  Uitgelicht: de Personal Polarizer

  De Personal Polarizer is het resultaat van vele jaren onderzoek door een aantal wetenschappers gespecialiseerd

  Lees meer »
 4. Liposomale Bamboe Silica: een super mineraal

  Uw lichaam kan zelf geen mineralen aanmaken. De enige manier waarop u ze kunt binnenkrijgen is via voeding of supplementen. Gezonde voeding met voldoende vitamines en mineralen is belangrijke voor gezonde botten en gewrichten.

  Met de juiste voedingssupplementen blijven uw gewrichten soepel en uw botten gezond. Liposomale Bamboe Silica is een voedingssupplement dat steeds vaker wordt gebruikt. In dit blog vertellen we u alles over dit super mineraal.

   

  Wat is Liposomale Bamboe Silica?

  Bamboe Silica wordt gewonnen uit de bamboeplant en komt veel in het menselijk lichaam voor. De bamboeplant is de plant die het hoogst mogelijke gehalte aan silica bevat. Dit mineraal levert een bijdrage aan sterke botten en gewrichten.

  Het helpt om het bindweefsel elastisch te houden, voor goed buigzame gewrichten. Silica behoort tot de meeste belangrijke stoffen die het menselijk lichaam nodig heeft om goed te kunnen blijven

  Lees meer »
 5. Lakhovsky Polarizer System 60s: voor kalmering, welzijn en ontspanning

  Veel mensen ondervinden klachten van frequenties die overal om ons heen zijn, zoals WiFi, 4G, 5G, straling van telefoons en allerlei elektronische apparaten. Deze storende frequenties zijn onbekend voor het lichaam, beïnvloeden verschillende processen in uw lichaam en kunnen uw evenwicht verstoren. Mensen die lijden aan deze zogeheten elektrogevoeligheid ervaren klachten als nekpijn, schouderpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn en weinig energie als ze zich binnen een elektromagnetisch veld bevinden.

   

  Het is belangrijk om uzelf te beschermen tegen deze elektromagnetische straling. Het Lakhovsky Polarizer System 60s kan u hierbij helpen. In dit blog vertellen wij u meer over de werking van Lakhovsky Polarizer System 60s.

   

  Hoe werkt het Lakhovsky Polarizer System 60s precies?

  Het Lakhovsky Polarizer Systeem absorbeert frequenties uit het elektromagnetisch veld.

  De frequenties die

  Lees meer »
 6. Spirulina en Chlorella – Krachtige ondersteuning voor de reiniging van het lichaam

  U ziet ze tegenwoordig steeds vaker: spirulina en Chlorella. Het zijn beide ‘superfoods’, rijk aan gezonde voedingsstoffen. Daarmee ondersteunen ze de gezondheid op een breed vlak. Hoewel de positieve gezondheidseffecten van deze superfoods elkaar niet veel ontlopen, hebben ze beide hun eigen positieve kenmerken. In dit blog vertellen wij u graag meer over deze mooie voedingssupplementen, die een krachtige ondersteuning zijn voor de reiniging van het lichaam.

   

  Wat is spirulina?

  Spirulina is een gedroogde microalg en valt onder de blauw-groene algen. Spirulina groeit in stilstaand alkalisch water in meren en vijvers. Het algje heeft een spiraalvormige structuur. Spirulina betekent ‘klein spiraaltje’ in het Latijns. Algen zetten voedingsstoffen om in belangrijke organische stoffen.

  Spirulina bevat van nature een hoog eiwitgehalte, vitaminen, mineralen en antioxidanten en heeft daarmee een positief effect op het

  Lees meer »
 7. 8 tips om je lever te reinigen

  De lever is een belangrijk orgaan en verantwoordelijk voor verschillende taken in het lichaam. Een van de taken is bijvoorbeeld om afvalstoffen om te zetten tot niet-schadelijke stoffen of herbruikbare stoffen. Daarnaast kunnen via de lever en de gal de afvalstoffen direct naar de darm worden afgevoerd en uitgescheiden; bijvoorbeeld cholesterol.

  Wanneer uw lever niet goed meer functioneert kunt u klachten ervaren als maagkrampen; een opgeblazen gevoel; hoofdpijn; een andere kleur urine; geelzucht; huidproblemen als acne; brandend maagzuur en meer. Allemaal vervelende klachten die u liever vermijdt. En dit kan met de volgende tips:

  Bepaalde voedingsmiddelen zijn erg behulpzaam bij het reinigen of ‘detoxen’ van de lever. Dit kan ook helpend zijn wanneer u probeert af te vallen maar dit niet lukt.

   

  Tip 1: Drink genoeg water

  Water drinken heeft ontelbare voordelen voor de gezondheid. Wist u dat het menselijk lichaam voor 65% uit water bestaat? Nie

  Lees meer »
 8. Nieren Goed Reinigen Natuurlijk

  Nieren reinigen

  Wist u dat uw nieren het formaat van een citroen hebben en het zuiveringsstation van uw lichaam vormen? Eén druppel bloed wordt maar liefst 200 keer per dag gefilterd door de nieren. Leuk weetje: de Engelse vertaling voor nieren is ‘kidney’ is verwijst naar de boonachtige vorm van het orgaan.

  Behalve het zuiveren van het bloed, reguleren de nieren ook de vochthuishouding in het lichaam: een enorm belangrijke taak. Of uw nieren optimaal functioneren heeft u zelf in de hand! Hoe u uw nieren reinigt en meer handige weetjes over dit boonvormige orgaan leggen we uit in deze blog.

   

  Hoe reinig je je nieren?

  U kunt uw nieren reinigen op een natuurlijke manier door het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Ook kunt u het uzelf gemakkelijk maken door het aanschaffen van een kuurtje voor het reinigen van uw nieren. Er zijn verschillende kuurtjes op de markt die dit op een natuurlijke manier doen. Met slechts één aankoop heeft u alle

  Lees meer »
 9. Magnetische velden en het menselijke lichaam

  Elektromagnetische velden komen voor rond hoogspanningslijnen, antennes, elektrische apparaten, mobiele telefoons en huishoudelijke apparaten. Deze velden hebben invloed op uw gezondheid en welzijn. In deze blog leggen wij uit wat magnetische velden zijn, hoe u deze kunt meten en waar u op moet letten.

   

   

  Magnetisch veld en het menselijk lichaam

  Het maakt niet uit of u elektrogevoelig bent of niet; elektromagnetische velden beïnvloeden uw welzijn en gezondheid. Er kunnen na verloop van tijd klachten ontstaan als het niet functioneren van organen. Ook de meer complexere organen als de hersenen kunnen hieronder lijden.

  Maar hoe werkt dit nu? De mens zendt magnetische velden uit; er ontstaat bijvoorbeeld een magnetisch veld rondom de hersenen wanneer wij denken. Ieder onderdeel in ons lichaam functioneert op basis van elektromagnetische interacties. Deze processen kunnen verstoord worden door onnatuurlijke elektromagnetische

  Lees meer »
 10. 8 Voordelen van het Lakhovsky Polarizer System

  U heeft vast wel eens gehoord dat Wi-Fi, 4G, 5G en elektronische apparaten een negatief effect hebben op de gezondheid door de straling. Doordat de frequenties van deze apparaten en netwerken onbekend zijn voor ons lichaam, beïnvloed het processen in ons lichaam en brengt het ons uit balans. Op deze manier zijn het dus ‘stoorzenders’ die onze optimale gezondheid in de weg staan.

  Wanneer we niet in ‘balans’ zijn en stoorzenders in de weg zitten, kunnen we verschillende gezondheidsklachten ervaren. Echter zijn deze klachten vaak niet duidelijk te koppelen aan een oorzaak. Het zijn vage maar vervelende klachten als nekpijn, vermoeidheid, schouderpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn en weinig energie. Deze frequenties hebben invloed op ieder individu en daarom is het belangrijk om het heft in eigen hand te nemen. U kunt eenvoudig weer in balans komen door het gebruik van het Lakhovsky Polarizer System: ontworpen volgens de Lakhovsky producten en geschikt voor gebruik

  Lees meer »
Pagina
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe