Blog

 1. Nieren Goed Reinigen Natuurlijk

  Nieren reinigen

  Wist u dat uw nieren het formaat van een citroen hebben en het zuiveringsstation van uw lichaam vormen? Eén druppel bloed wordt maar liefst 200 keer per dag gefilterd door de nieren. Leuk weetje: de Engelse vertaling voor nieren is ‘kidney’ is verwijst naar de boonachtige vorm van het orgaan.

  Behalve het zuiveren van het bloed, reguleren de nieren ook de vochthuishouding in het lichaam: een enorm belangrijke taak. Of uw nieren optimaal functioneren heeft u zelf in de hand! Hoe u uw nieren reinigt en meer handige weetjes over dit boonvormige orgaan leggen we uit in deze blog.

   

  Hoe reinig je je nieren?

  U kunt uw nieren reinigen op een natuurlijke manier door het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Ook kunt u het uzelf gemakkelijk maken door het aanschaffen van een kuurtje voor het reinigen van uw nieren. Er zijn verschillende kuurtjes op de markt die dit op een natuurlijke manier doen. Met slechts één aankoop heeft u alle

  Lees meer »
 2. Magnetische velden en het menselijke lichaam

  Elektromagnetische velden komen voor rond hoogspanningslijnen, antennes, elektrische apparaten, mobiele telefoons en huishoudelijke apparaten. Deze velden hebben invloed op uw gezondheid en welzijn. In deze blog leggen wij uit wat magnetische velden zijn, hoe u deze kunt meten en waar u op moet letten.

   

   

  Magnetisch veld en het menselijk lichaam

  Het maakt niet uit of u elektrogevoelig bent of niet; elektromagnetische velden beïnvloeden uw welzijn en gezondheid. Er kunnen na verloop van tijd klachten ontstaan als het niet functioneren van organen. Ook de meer complexere organen als de hersenen kunnen hieronder lijden.

  Maar hoe werkt dit nu? De mens zendt magnetische velden uit; er ontstaat bijvoorbeeld een magnetisch veld rondom de hersenen wanneer wij denken. Ieder onderdeel in ons lichaam functioneert op basis van elektromagnetische interacties. Deze processen kunnen verstoord worden door onnatuurlijke elektromagnetische

  Lees meer »
 3. 8 Voordelen van het Lakhovsky Polarizer System

  U heeft vast wel eens gehoord dat Wi-Fi, 4G, 5G en elektronische apparaten een negatief effect hebben op de gezondheid door de straling. Doordat de frequenties van deze apparaten en netwerken onbekend zijn voor ons lichaam, beïnvloed het processen in ons lichaam en brengt het ons uit balans. Op deze manier zijn het dus ‘stoorzenders’ die onze optimale gezondheid in de weg staan.

  Wanneer we niet in ‘balans’ zijn en stoorzenders in de weg zitten, kunnen we verschillende gezondheidsklachten ervaren. Echter zijn deze klachten vaak niet duidelijk te koppelen aan een oorzaak. Het zijn vage maar vervelende klachten als nekpijn, vermoeidheid, schouderpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn en weinig energie. Deze frequenties hebben invloed op ieder individu en daarom is het belangrijk om het heft in eigen hand te nemen. U kunt eenvoudig weer in balans komen door het gebruik van het Lakhovsky Polarizer System: ontworpen volgens de Lakhovsky producten en geschikt voor gebruik

  Lees meer »
 4. Hoogfrequentie therapie: wat is het en hoe werkt het?

  Een onrustige huid kan voor veel onzekerheid zorgen. Vaak denken we dat wanneer we genoeg dure crèmes, serums en maskers op de huid smeren, we vanzelf resultaat gaan zien. Echter is er een veel makkelijkere en effectievere manier: hoogfrequentie therapie.

   

  Wat is hoogfrequentie therapie

  Hoge frequentie is een techniek die gerichte thermische energie gebruikt om acne, fijne lijntjes, rimpels, vergrote poriën, cellulitis en kringen onder de ogen te behandelen.

   

  Bij hoogfrequentie therapie worden er kleine stromen gebruikt om de huid te voorzien van zuurstof. Zuurstof is de grootste nachtmerrie van de bacterie die acne veroorzaakt en doodt de puistjes bij contact. Er zijn twee soorten hoogfrequentie elektroden, namelijk: Argon gas en Neon gas. Argon gas is violet en werkt geweldig bij acne/vette huid. Neon gas is bedoeld om veroudering tegen te gaan. Wanneer u acne m

  Lees meer »
 5. Hoe belangrijk is zuivere lucht

  Tijdens de pandemie brengen we een groot deel van de dag thuis door, zoals geadviseerd door het RIVM. We werken binnen, nodigen vrienden en familie uit binnen en doen het huishouden. We kiezen er bewust voor om naar buiten te gaan om een frisse neus te halen en een rondje te gaan wandelen. In deze blog bespreken we het belang van gezonde lucht bij u in huis. Omdat we in deze tijd een groot deel van onze tijd binnenshuis spenderen is het belangrijk om de lucht in huis fris en gezond te houden; voor zowel de neus als de luchtwegen.  

   

  Lucht reinigen

  Het is vreemd dat de verbeterde kwaliteit van isolatie bij ons thuis negatief effect heeft op de luchtkwaliteit. Hoe kan dit? Allergische reacties, verkoudheden en hoofdpijn worden binnenshuis veroorzaakt of verergerd. Dit kan astma, hooikoorts, huismijt en stofallergie als gevolg hebben. Goede luchtreiniging is dus erg belangrijk.

  Verschillende factoren spelen

  Lees meer »
 6. De 10 argumenten om water te zuiveren

  Hoe zuiver is ons kraanwater

  Heeft u zich wel eens afgevraagd of het water wat u tot zich neemt wel zuiver is? Volgens Rijksoverheid is het drinkwater in Nederland van goede kwaliteit en veilig om te drinken; dit blijkt uit metingen door drinkwaterbedrijven. Echter kunt u niet uitsluiten dat het water wat bij ons uit de kraan komt volledig vrij is van afvalstoffen. Soms blijven er resten over die vervolgens in ons drinkwater terecht komen. Door zelf uw water te zuiveren zorgt u ervoor dat u over de hoogst mogelijke kwaliteit water beschikt.

   

  Waarom water zuiveren

  Niet alleen de hoeveelheid water die u dagelijks drinkt is belangrijk, ook de kwaliteit en de eigenschappen ervan bepalen hoe vitaal u zich voelt. Een vervuilde omgeving, slechte voeding, vermoeidheid, stress, onvoldoende lichaamsbeweging, roken en de consumptie van alcohol en frisdranken dragen allemaal bij aan het uit balans brengen van het menselijk lichaam. Al deze

  Lees meer »
 7. Rife Therapie: Alles wat je moet weten

  Stel dat het mogelijk was, dat in de toekomst kinderen niet aan kanker zouden hoeven te lijden, of door de vreselijke bijwerkingen van giftige medicijnen of straling. Stel dat het mogelijk zou zijn, om een levend micro-organisme te vernietigen. Om dit waar te maken heb je een theorie nodig die als basis fungeert. Deze basis wordt uitgelegd in het boek “The Rainbow and the Worm: The Physics of Organisms”, dat zegt dat levende organismen en cellen gelijk zijn aan vloeibare kristallen.

  Je kunt vloeibare kristallen vinden in je laptopscherm: lcd-scherm staat voor Liquid Crystal Display. We kunnen de kwaliteit van de vloeibare kristallen in ons computerscherm veranderen door er speciale elektronische signalen naartoe te sturen. Wetenschappers vroegen zich af: wat als we een biologisch levend vloeibaar kristal kunnen veranderen met een speciaal elektronisch signaal? Om dit te kunnen realiseren is er echter een speciaal soort apparaat nodig.

  Lees meer »
 8. Zuiver Water: Reinig het lichaam

  Iedereen weet dat water drinken de gezondheid bevordert, maar weten we ook waarom dit zo is? Waarom wordt er gezegd dat het goed voor ons is om 1,5-2 liter (ong. 8 glazen) water te drinken per dag? Dit heeft alles te maken met het feit dat ons lichaam voor 70% uit water bestaat. We verliezen per dag rond de 3 liter vocht en dit moet weer aangevuld worden.

  Niet alleen de cellen in ons lichaam, maar ook onze stofwisseling is afhankelijk van water. Water is nodig om afvalstoffen af te voeren, de vloeistofspiegel op peil te houden en voor de bloedcirculatie van het lichaam.

  Echter is niet alleen de hoeveelheid water die u tot u neemt belangrijk, de kwaliteit telt minstens net zo zwaar. De Franse bacterioloog Louis Pasteur zei ooit: “Wij drinken 90% van onze ziekten”. De Engelse arts dr. Robert McGarrison bestudeerde volkeren die heel oud werden en toonde aan dat zij allen beschikte over een gemeenschappelijke factor: zuiver water.

  Lees meer »
 9. Waar wordt colloïdaal goud voor gebruikt?

  Colloïdaal goud versterkt de weerstand en het immuunsysteem op een natuurlijke manier. Het goud is een vloeibare suspensie wat bestaat uit kleine elektrisch geladen deeltjes, goud ionen in gedestilleerd water; wat wil zeggen dat het water zeer zuiver is. Tevens zit in colloïdaal goud ook colloïdaal zilver om bacteriën uit te sluiten.

  Colloïdaal goud wordt gebruikt als middel bij zowel mentale als psychische problematiek. Zoals we eerder benoemde kan het middel ook worden gebruikt om het afweersysteem en immuunsysteem te versterken. Volgens onderzoek heeft colloïdaal goud een positief effect op o.a. gewrichtsklachten, gewichtsproblemen, vitaliteit en spijsvertering.

   

  Wat doet colloïdaal goud?

  Colloïdaal goud staat bekend om zijn ge

  Lees meer »
 10. 7 voordelen van colloïdaal zilver

  Wanneer we een virus of ontsteking hebben kan het zijn dat we antibiotica voorgeschreven krijgen van de dokter. Antibiotica is een medicijn tegen ontstekingen door bacteriën. Het nadeel van antibiotica is echter dat het niet alleen de slechte maar ook de goede bacteriën in het lichaam dood: dit heeft een negatief effect op onze darmflora. Daarnaast worden ook steeds meer bacteriën resistent tegen antibiotica; hier is echter een oplossing voor.

  In deze blog schreven we eerder over de opkomst van colloïdaal zilver en hoe dit de oplossing biedt bij het bestrijden van infecties. Hier belichten we andere manieren om colloïdaal zilver te gebruiken en zien we welke voordelen het biedt:

  Hoe gebruik je colloïdaal zilver?

  Colloïdaal zilver kan op verschillende manieren worden toegediend. Het middel kan worden ingenomen in een concentratie of op

  Lees meer »
Pagina
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe