Colloïdaal Zilver

 1. Technische Details over Colloïdaal Zilver

  Technische Details over Colloïdaal Zilver

  Welkom bij onze informatieve blog over colloïdaal zilver! Ontdek de fascinerende wereld van colloïdaal zilver en duik dieper in de technische aspecten die dit bijzondere product definiëren. Van de productiemethoden, de verschillende vormen van water die gebruikt wordt, deeltjesgrootte tot het Zeta potentiaal, we onthullen de technische details die je nodig hebt om een goed geïnformeerde beslissing te nemen over colloïdaal zilver. Verbreed je kennis en begrip van dit boeiende onderwerp. Lees verder en ontdek wat colloïdaal zilver te bieden heeft op een technisch niveau!

  Wat is Colloïdaal Zilver?

  Er is veel onduidelijkheid in de wereld over wat colloïdaal zilver precies is. Meestal worden er twee soorten beschreven die, helaas, door vele aanbieders door elkaar worden gebruikt, zonder dat men eigenlijk weet wat men aanbiedt:

  Colloïdaal Ionisch zilver:

  Lees meer »
 2. De Invloed van Colloïdaal Zilver op de Gezondheid van Planten

  De Invloed van Colloïdaal Zilver op de Gezondheid van Planten

  Planten zijn een essentieel onderdeel van ons ecosysteem en dragen bij aan de zuurstofproductie, voedselvoorziening en het esthetische genot van onze omgeving. Het is daarom van groot belang om de gezondheid van planten te waarborgen en te verbeteren. Een opvallend product dat de aandacht verdient in dit verband is colloïdaal zilver. In deze blog gaan we dieper in op de invloed van colloïdaal zilver op de gezondheid van planten en hoe dit product gebruikt kan worden voor optimale plantengroei. We willen benadrukken dat Meditech Europe, met meer dan 40 jaar ervaring in de productie van hoogwaardig colloïdaal zilver, geen gezondheidsclaims maakt met betrekking tot mensen en dieren, maar zich concentreert op het potentieel voor planten.

  Colloïdaal Zilver: Een Overzicht

  Colloïdaal zilver is een vloeistof waarin zeer kleine zilverdeeltjes zweven in gedestilleerd water. Deze deeltjes zijn vaak kleiner dan 100 nanometer in diameter, waardoor ze in staat zijn om door plantenweefsel te d

  Lees meer »
 3. 7 voordelen van colloïdaal zilver

  Wanneer we een virus of ontsteking hebben kan het zijn dat we antibiotica voorgeschreven krijgen van de dokter. Antibiotica is een medicijn tegen ontstekingen door bacteriën. Het nadeel van antibiotica is echter dat het niet alleen de slechte maar ook de goede bacteriën in het lichaam dood: dit heeft een negatief effect op onze darmflora. Daarnaast worden ook steeds meer bacteriën resistent tegen antibiotica; hier is echter een oplossing voor.

  In deze blog schreven we eerder over de opkomst van colloïdaal zilver en hoe dit de oplossing biedt bij het bestrijden van infecties. Hier belichten we andere manieren om colloïdaal zilver te gebruiken en zien we welke voordelen het biedt:

  Hoe gebruik je colloïdaal zilver?

  Colloïdaal zilver kan op verschillende manieren worden toegediend. Het middel kan worden ingenomen in een concentratie of op de huid worden

  Lees meer »
 4. Colloïdaal Zilver | Gaat door wanneer al het andere faalt

  De wereld van de microbiële bedreigingen wordt steeds grimmiger. Steeds meer bacteriën worden resistent tegen de bekende antibiotica en desinfectiemethodes. De superbacteriën zijn bestand tegen de sterkste antibiotica die de medische wetenschap te bieden heeft en dus wordt de alarmklok geslagen. Ziekenhuizen kunnen hierdoor onveilige plaatsen worden omdat de bacteriën overal op kunnen zitten en moeilijk gedood kunnen worden. Maar er is een eeuwenoude remedie die hier weerstand tegen kan bieden: colloïdaal zilver.

  Wat is colloïdaal zilver?

  Colloïdaal zilver staat ook wel bekend als “nanozilver” en is een vloeibare suspensie waarbij een vloeistof elektrisch geladen deeltjes zilver bevat. Deze minuscule deeltjes zijn zo klein dat ze niet met het blote oog te zien zijn. Door hun minuscule formaat vormen zij geen belasting op het lichaam of de natuur om ons heen.

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe