U heeft vast wel eens gehoord dat Wi-Fi, 4G, 5G en elektronische apparaten een negatief effect hebben op de gezondheid door de straling. Doordat de frequenties van deze apparaten en netwerken onbekend zijn voor ons lichaam, beïnvloed het processen in ons lichaam en brengt het ons uit balans. Op deze manier zijn het dus ‘stoorzenders’ die onze optimale gezondheid in de weg staan.

Wanneer we niet in ‘balans’ zijn en stoorzenders in de weg zitten, kunnen we verschillende gezondheidsklachten ervaren. Echter zijn deze klachten vaak niet duidelijk te koppelen aan een oorzaak. Het zijn vage maar vervelende klachten als nekpijn, vermoeidheid, schouderpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn en weinig energie. Deze frequenties hebben invloed op ieder individu en daarom is het belangrijk om het heft in eigen hand te nemen. U kunt eenvoudig weer in balans komen door het gebruik van het Lakhovsky Polarizer System: ontworpen volgens de Lakhovsky producten en geschikt voor gebruik zonder elektriciteit.

 

Voordeel 1: Verbeterde slaap

Het gebruik van het Lakhovsky Polarizer system heeft een bevorderende werking op de slaap. Uw slaapkwaliteit zal verbeterd worden waardoor u meer uitgerust wakker wordt. Hierdoor zult u meer uit uw dag kunnen halen en productiever werken. Een goede nachtrust heeft ook een positief effect op uw gemoedstoestand, u zult u dus vrolijker en opgewekter voelen.

 

Voordeel 2: Verminderen van stress

Daarnaast vermindert het uw stressniveau. Zoals veel mensen weten, heeft stress een negatieve invloed op de gezondheid. Langdurige stress hangt zelfs samen met depressie, burn-out en angststoornissen. Dit komt omdat de hormoonhuishouding verstoord is. Naast deze ernstige gevolgen van stress zijn er ook mildere vormen. Zo kan stress bijvoorbeeld ook zorgen voor gewichtstoename.

 

Voordeel 3: Vermindert de kans op een burn-out

Dit voordeel hangt samen met de vorige: het Lakhovsky Polarizer System vermindert de kans op een burn-out. U krijgt namelijk een burn-out wanneer u te veel spanning of stress hebt gehad. Een beetje spanning is niet erg; dit maakt ons alert. Echter als er constant te veel spanning in het lichaam heeft kan dit desastreus zijn voor de gezondheid. Ga een burn-out tegen in een vroeg stadia door gebruik te maken van een Lakhovsky Polarizer System.

 

Voordeel 4: Helpt tegen rusteloze benen

Wanneer u last hebt van rusteloze benen, kunt u uw benen niet stilhouden. U kunt een vervelend gevoel, tinteling of kriebelgevoel ervaren; vooral ‘s nachts. Minderen in cafeïne, stoppen met roken en genoeg bewegen overdag kan wellicht helpen. Echter doet het gebruik van het Lakhovsky Polarizer System meer wonderen.

 

Voordeel 5: Vermindert of verhelpt rugpijn

Rugpijn kan uw dagelijkse leven flink belemmeren. Vaak komt het door overbelasting door arbeid of fysieke sport; maar wat veel mensen niet weten is dat het ook door een ‘verstoring’ in de frequentie kan komen. Dit kunt u gemakkelijk zelf weer in balans brengen door gebruik te maken van het Lakhovsky Polarizer System. Het vermindert, of verhelpt zelfs rugpijn zodat u weer optimaal kan functioneren.

 

Voordeel 6: Geeft energie

Een vermoeid gevoel wanneer u wakker wordt; een energiedipje om 4 uur ’s middags; uitgeblust aan het einde van de dag: dit zijn allemaal signalen dat u niet genoeg energie heeft. Een gemiddeld mens hoort de hele dag te kunnen functioneren op ongeveer 7 tot 9 uur per dag. Als u last heeft van vermoeidheid kan dit een teken zijn dat u niet in balans bent en u een storing in de frequenties ervaart. Het Lakhovsky Polarizer System helpt u om weer evenwicht te vinden waardoor u meer energie zult hebben.

 

Voordeel 7: Vermindert hoofdpijn

Hoofdpijn is enorm vervelend en kan komen door oorzaken als griep, verkoudheid, spanning en slecht slapen. Sommige oorzaken van hoofdpijn kunnen aangepakt worden door het gebruik van het Lakhovsky Polarizer System als spanning en slecht slapen. Door de oorzaak direct aan te pakken zult u geen of veel minder hoofdpijn ervaren.

 

Voordeel 8: Werkt kalmerend en ontspannend

Ervaart u altijd dat u ‘aan’ staat of dat u geen rust kunt vinden? Een ander voordeel van het Lakhovsky Polarizer System is zijn ontspannende en rustgevende werking. Het is goed om tijd voor uzelf te nemen en regelmatig te ‘resetten’. Dit heeft een enorm positief effect op uw welzijn.

 

Zelf de positieve effecten van de het Lakhovsky Polarizer System ervaren? Bestel hem hier.