Aardingslaken 160 x 210 cm

Aard uzelf en kom energetisch in balans terwijl u op bed ligt met de aardingslakens van Meditech Europe
€ 165,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
560203
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Gratis verzending vanaf 25€
 •   Retourneren is gratis
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Verbind uzelf weer met de aarde
Sinds het ontstaan van de mensheid hebben we op blote voeten over de aarde gelopen. Door deze verbinding kwamen we energetisch in balans en lieten we de straling van de wereld om ons heen (zoals geopathische straling en kosmische straling) afvloeien. Deze verbinding zijn we echter verloren toen we op schoenen zijn gaan lopen. De ontwikkeling van isolerende rubberen zolen heeft dit probleem verergerd. Vele mensen ervaren het nu dan ook als enorm rustgevend wanneer zij op blote voeten over het strand lopen of wanneer zij op vakantie weer vaker in de zee of andere wateren zwemmen. Op die momenten kan het lichaam haar energetische overbelasting weer af laten vloeien en in balans komen.

De positieve effecten van aarding
Wanneer het lichaam energetisch in balans kan komen, doordat het de overtollige (elektromagnetische) spanning af kan laten vloeien in de aarde, komt het lichaam tot op celniveau tot rust. Hierdoor kan het natuurlijke herstellende vermogen, en dus ook het immuunsysteem, weer tot uiting komen. Zo rapporteren gebruikers van de aardingslakens de volgende effecten: 

 • Verbeterd energieniveau
 • Verbeterde nachtrust
 • Vermindering van stress en bijnieruitputting
 • Verlichting of verdwijnen van chronische pijnen
 • Verbetering van zicht
 • Verbetering van geheugen en cognitieve vermogens
 • Verbeterde spijsvertering en gewichtsverlies
 • Vermindering van bloeddrukverstoringen
 • Vermindering van hart- en vaatkwalen

Waarom aarden belangrijk is voor uw gezondheid
De aarde is een zeer rijke bron aan vrije elektronen die wij, wanneer wij met haar in contact komen, van haar ontvangen en die een antioxidante werking op ons hebben. Door met blote voeten door het gras of door het (liefst vochtige) zand te lopen doen we al zeer veel gezonde vrije elektronen op die ons helpen in het afvoeren van vrije radicalen. Onze wegen, paden, vloeren en bekledingen geleiden zeer slecht tot niet. Door daar nog eens op isolerende schoenen overheen te lopen zijn we de aardende werking van onze planeet volledig verloren.

Hoe werkt het Meditech Aardingslaken?
De Meditech Aardingslakens zijn gemaakt van hoogwaardig katoen met hoog-geleidend zilverdraad er doorheen gewoven. Deze draden geleiden uw overtollige energie naar de connector die wordt aangesloten op de aarden. Dit kan door middel van een pin die in de grond gestoken kan worden of door een stekker welke uw aardingslaken verbindt met de aarding van een geaard stopcontact. De overtollige spanning die u afgeeft aan uw laken vloeit via deze verbinding op natuurlijke wijze af in de aarde waar deze wordt omgezet tot bruikbare energie.

Wasvoorschrift Meditech Aardingslakens en kussenslopen
Om de Meditech Aardingslakens en/of -kussenslopen in optimale conditie te houden is het belangrijk om het wasvoorschrift zorgvuldig te volgen. Het Aardingslaken en/of -kussensloop dienen tenminste eenmaal per maand in de wasmachine gewassen te worden op minimaal 40 graden Celsius. Het heeft de voorkeur om het Aardingslaken en/of -kussensloop aan de waslijn te laten drogen. Mocht u toch de droger willen gebruiken zet deze dan op maximaal 65 graden Celsius.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560203
EAN8718546853685
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aardingslaken 160 x 210 cm
Uw waardering
Aardingslaken 160 x 210 cm

Aardingslaken 160 x 210 cm

€ 165,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe